Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, spor kamuoyuna önemli açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takımın eksiklerini gidermeye çalıştıklarını söyleyerek, şehir için forma için savaşacak oyuncuları kadroya katmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Caner ayrıca iyi bir takım buldukları takdirde Kömürspor yararına sezon açılış maçı yapmayı planladıklarını ifade etti.

‘’Takımın eksiklerini gidermeye çalışıyoruz’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,takımın eksiklerini gidermeye çalıştıklarını söyleyerek, ‘’Takımız sezon öncesi Bolu’da son kampta. Eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Bütünleşmeye çalışıyoruz. Son olarak da orta sahaya Eyüspor’dan Gencay Erteni kadromuza kattık. Deneyimli bir oyuncuyu kadromuza kattık. İnşallah takımımıza faydası olacaktır. Amacımız şehrimiz için forması için savaşacak oyuncuları kadromuza katmak. Bunun içinde çalışmalarımız devam ediyor. Maddi imkânsızlıklara rağmen yine de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Başta sayın Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Belediye Başkanımız, TTK Genel Müdürümüz, Genel Maden İşçileri Sendika Başkanımız ve STK’larla beraber el ele vererek takımımızı hak ettiği yerlere getirmeye çalışıyoruz’’diye konuştu.

‘’Vali Çınar’ın Kömürspor yararına başlatmış olduğu kampanyaya destekler geliyor’’

Vali Ahmet Çınar’ın Kömürspor yararına başlatmış olduğu kampanyaya desteklerin verildiğini ifade eden Caner, ‘’Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Kömürspor’un yararına başlatmış olduğu destek kampanyasına olumlu olarak geri dönüşler var. Esnafımız, işadamımız, sivil toplum kuruluşlarımız, Vali Ahmet Çınar’ın çağrısına olumlu olarak dönüyorlar. İnşallah beklendiğimiz gibi olur. Oradan gelecek katkılarla inşallah daha iyi olacağız’’dedi.

‘’İyi bir takım bulabilirsek sezon açılış maçı yapacağız’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, iyi bir takım buldukları takdirde sezon açılış maçı yapacaklarını söyleyerek, ‘’Taraftarımızın yeni sezon hazırlık maçı ve forma tanıtım beklentisi var. Ama sezon açıldı. Süper Ligde sezon başlıyor. Onların sezona başlamasıyla fiilen mümkün görünmüyor. İyi bir takım bulabilirsek hazırlık maçı için inşallah böyle bir proje yapabiliriz. Bunun için araştırmalarımız var’’şeklinde konuştu.

‘’Tesis için gerekli parayı bulduğumuz takdirde çalışmalara başlayacağız’’

Tesis için gerekli parayı buldukları takdirde  çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Caner, ‘’Tesis için çalışmalarımızı yaptık. Şuanda tesise başlamamız için gerekli bir ücret lazım. Bir miktar ücretle beraber tesisin yapımına başlanılacak. Onun için uğraşıyoruz. Tesis için elimizden geleni yapıyoruz’’dedi.

Emre Can BAYRAM