Selim Oral, yenilgisiz zirve ortaklarından Sakarya Bayan Futbol Takımını yeneceklerini söyledi

SELİM HOCA İDDİALI

Son 2 maçını kazanarak çıkışa geçen Zonguldak Gençlik Merkezispor, 5’inci haftada zorlu bir viraja girecek. Bu hafta ligin zirvesinde yer alan Sakarya Bayan Futbol Takımı ile deplasmanda karşılaşacak kızların antrenörü Selim Oral, mücadeleden galibiyet hedeflediklerini söyledi.

*************

Sakarya Anka ve Düzce İrem’i yenen kızlar özgüven patlaması yaşıyor

 

Türkiye Bayanlar Futbol 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Zonguldak Gençlik Merkezispor, ilk 2 haftayı puansız kapattıktan sonra son 2 haftada aldığı galibiyetlerle çıkışa geçti. Önce Sakarya Ankaspor’u yenen kızlar ardından Düzce81 İremspor’u mağlup etti. Son 2 haftada 6 puan toplayarak 6’ncı sıraya yükselen Zonguldak Gençlik Merkezispor, 5’inci haftada oldukça zorlu bir maç oynayacak. Kızların bu haftadaki rakibi Sakarya Bayan Futbol Takımı… Yenilgisi olmayan Sakarya temsilcisi 4 maçta 12 puan toplayarak averajla 2’nci sırada yer alıyor. Aynı puana sahip grup lideri Bakırköy Zaraspor ile zirveyi paylaşan Sakarya Bayan Futbol Takımı ile karşılaşacak, Zonguldak Gençlik Merkezispor maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

“HEDEFİMİZ GALİBİYET”

Kızların çalıştırıcısı Selim Oral, son iki maçta aldıkları galibiyetle özgüven kazandıklarını söyledi. Futbolcularının moral ve motivasyonunun üst seviyede olduğunu belirten Oral, “İlk 2 maçta istemediğimiz sonuçlar aldık. Ancak son iki maçımızı kazanarak kendimizi bulduk. Pazar günü zor bir maçımız var. Sakarya Bayan Futbol Takımı ile karşılaşacağız. Sakarya’ya galibiyet için gideceğiz. Hedefimiz galibiyet. Ancak 1 puanda zorlu deplasmanda çok önemli” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ