Her yıl geleneksel hale gelen “Şemsi Denizer” turnuvası bu yıl yine heyecan yaratmaya hazırlanıyor.  Zonguldaklı eski futbolcu Hacı Kara ve Devrim Kara tarafından düzenlenen Şemsi Denize turnuvasının bu yıl 5’incisi yapılacak. 10 Temmuzda başlayacak olan Şemsi Denizer futbol turnuvasının, son başvuru tarihi 9 Temmuzda. 
Yaz aylarının vazgeçilmez turnuvası haline gelen Şemsi Denizer Futbol turnuvası bu yıl da 35 yaş altı ve 35 yaş üstü kategorileriyle futbol severleri davet ediyor. Turnuvaya katılım ücreti 500 lira olarak belirlenirken şampiyon olan takıma ise 1500tl para ödülü verilecek.
Hacı Kara” Bu yıl Şemsi Denizer futbol turnuvasının 5’incisini düzenleyerek başkanımızı rahmetle ve minnetle anacağız. Geçen sene zayıf bir katılım oldu. Biz güzel bir turnuva yapıyoruz hem dostluğu kardeşliği pekiştiriyoruz hem de seyir zevki olan güzel karşılaşmalar ortaya çıkıyor. Geçen sene olduğu gibi bu senede 35 yaş üstü vetaranların maçları da olacak. Açılış maçında Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, eski futbolcu Hasan Şenol, Mustafa Göktaş, Tümer Metin ve Ergün Pembe gibi isimler de yer alacak. Bu turnuvaya Genel Maden İş Sendikasının ve maden işçilerinin sahip çıkmasını ve gereken ilgiyi göstermesini rica ediyorum. Turnuvaya katılım sağlamak isteyen futbol seveler 0535 646 8259 ve 0505 108 9506 numaralı telefonlardan bizlere ulaşmalarını istiyorum” dedi. 
Emre Can BAYRAM