Şenol Demir ve Genel Kaptan Hakan Hürfikir, bir araya geldi

KULÜP BİNASI’NDA BULUŞTULAR

ŞENOL DEMİR SÜRPRİZİ

Zonguldak Kömürspor’da flaş gelişme… Kırmızı-lacivertli takımın Genel Kaptanı Hakan Hürfikir, Zonguldak Kömürspor eski teknik direktörü Şenol Demir ile bir aya geldi.

**************

2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor,  takımın başına getireceği isim konusunda yoğun bir çalışma içinde olsa da şimdilik bu konu ikinci planda. Öncelikle  futbolcuların geçtiğimiz sezonda alacaklarını ödeme yoluna giden kırmızı-lacivertli yönetim, bu sorunu çözdüğü takdirde yeni sezon planlaması için start verecek.  Ancak önceki gün  flaş  bir gelişme yaşandı. Sezonun sona ermesiyle sözleşmesi sona eren Fatih Akyel’in, yerine yönetim hoca arayışları içerisinde olan  Genel Kaptan Hakan Hürfikir, takımı 3’üncü Ligden 2’nci Lige çıkaran ve eski teknik direktör Şenol Demir ile bir araya geldi.

KULÜP BİNASINDA GÖRÜŞTÜLER

Zonguldak Kömürspor Genel Kaptanı Hakan Hürfikir’in Çarşamba günü teknik direktör Şenol Demir’le kulüp binasında görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.  Yaklaşık 1,5 saat sürenin görüşmenin detayları  ve içeri bilinmezken,  gelecek sezon  için  görüşüldüğü tahmin ediliyor.

YÖNETİM TERZİ VE DEMİR ARASINDA

Zonguldak Kömürspor yönetiminin yerli hocaya sıcak baktığı öğrenildi. Kırmızı Lacivertli yönetim,  Zonguldak Kömürspor’u profesyonel lige taşıyan Cahit Terzi ve Kömürspor’un 3.Ligden 2.Lige çıkartan Şenol Demir’e sıcak bakıyor. Kömürspor yönetiminin teknik direktör konusunda bu iki isim arasında karar vermesi bekleniyor.

Emre Can BAYRAM