ŞENOL DEMİR’İN İMHA PLANI

Şenol Demir, K.Maraşspor’u kanat varyasyonlarıyla vuracak.  Niğde maçında takımın tek golünü atarak 3 puanın mimarı olan Ekrem Sarıçam ve Onur Eriş’in getireceği toplarla rakibini vurmayı düşünen Demir, cezası sona eren Okan Eken’le gol arayarak 3 puanı almayı hedefliyor

*******************

 

Dün yaptığı idmanla K.Maraşspor maçına bilenen Zonguldak Kömürspor’da tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. Kırmızı-lacivertlilerin hocası Şenol Demir, K.Maraşspor maçında galibiyeti getirecek oyun şablonunu kafasında belirledi. Savunma anlamında bir sıkıntı yaşamayan kırmızı-lacivertlilerin hocası, hücumda etkinlik istiyor. Bu bağlamda  hücum hattında cezası sona eren Okan Eken’i forvet olarak kullanacak Demir, Onur Eriş, Semih Beyaz ve Ekrem’i orta alanda hücuma takviye için oynatacak.  Şenol hoca kaleci Sinan Ören ve savunma dörtlüsü Şevket Güngör, Kamil İçer, Reşo Akın ve Ercan Coşkun’u bozmayacak.

 

Savunma dörtlüsünü bozmayacak Şenol Demir, orta alan Hasan Küçcük ve Hüseyin Yılmaz ikilisini kullanacak. Onur Eriş, Semih Beyaz ve Ekrem Sarıçam ile orta alanda ofansif olarak elini güçlendirecek demir, ileri cezası sona eren Okan Eken’e şans verecek.

Okan Eken geri döndü

Gümüşhanespor maçında gördüğü gereksiz kartlar nedeniyle kırmızı kart görerek ihraç olan Okan Eken, 1 maçlık cezasını Niğde maçında çekti. Cezası sona eren forvet oyuncusu, K.Maraşspor deplasmanında formasına kavuşacak

 


Şenol hoca, hücum silahları Okan Eken ve Ekrem Sarıçam’ı özel olarak K.Maraş’a hazırlıyor

BEYİN YIKIYOR

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, Niğde maçının kahramanı Ekrem  Sarıçam ve  Okan Eken ile özel olarak ilgilendi. Bu ikiliyi K.Maraş maçında birlikte oynatacak Demir, futbolcularını maça mentel olarak hazırlıyor.

**************

Niğde maçında takımına galibiyeti getiren tek golü atan Ekrem Sarıçam, Şenol Demir’in verdiği şansı iyi kullandı. Uzun zaman sonra  ilk onbir çıktığı maçta altın değerinde 3 puanın mimarı olan Ekrem, K.Maraşspor maçında tekrar şans bulacak. Forvet Okan Eken’in cezasını tamamlamasının ardından, yine de forma şansı bulacak Ekrem, maça kanatta başlayacak. Ekrem Sarıçam’ı Maraş maçına hazırlayan teknik direktör Şenol Demir, Okan Eken’in  de bulunduğu konuşmada  oyuncu ile bir araya geldi. Kırmızı-lacivertli çalıştırıcı Şenol Demir,  Maraş maçında birlikte oynatmayı düşündüğü hücum oyuncularını mentel olarak maça hazırlıyor. Okan Eken ve Ekrem Sarıçam ile yaklaşık 10 dakikaya yakın bir konuşma yapan Şenol hoca, futbolcularına gerekli uyarıları yaptı.  Demir, 3’üncü bölgede etkili olmalarını oyuncularından istediğini söyledi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Hazırlıklar tamamlandı

Zonguldak Kömürspor, 3 Aralık Pazar günü Kahramanmaraşspor ile oynayacağı maçın hazırlığını dün yaptığı idmanla noktaladı. Kırmızı-lacivertli takım Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yaptığı son idmanda çift kale maç yaptı. Maraş maçının provası şeklinde geçen çift kale maçta futbolcuların oldukça hırslı olduğu gözlendi.