Şenol Demir, yeni sezon için futbolcu avına çıktı

ŞENOL HOCA KOLLARI SIVADI

Zonguldak Kömürspor’u 2’nci Lige çıkarma başarısı gösteren Teknik Direktör Şenol Demir’in gelecek sezonda takımın başında olması kuvvetle muhtemel… Yönetimin yeniden anlaşma sağlamayı düşündüğü genç çalıştırıcı, yeni sezon transferleri için kolları sıvadı. Demir, tatilini ikinci plana atıp, futbolcu avına başladı.

*************

Zonguldak Kömürspor’u 2’nci Lig çıkararak adını kulüp tarihine yazdıran  Teknik Direktör Şenol Demir,  yeni sezon çalışmalarına start verdi.  Cahit Terzi’nin görevi bırakmasının ardından Kulüp ile yarım sezon anlaşma sağlayan ve kontratı 31 Mayıs’ta sona erecek 46 yaşındaki teknik adam Şenol Demir ile kırmızı-lacivertli yönetimin yeniden anlaşması gündemde. Yeniden Zonguldak Kömürspor yönetimi ile el sıkışması kuvvetle muhtemel olan Şenol Demir, 2’nci Lig’de daha güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

FUTBOLCU İZLEDİ

Sezonu  şampiyon olarak 2’nci lige çıkarak  tamamlayan Zonguldak Kömürspor’da yeniden teknik direktörlük koltuğuna oturması beklenen Şenol Demir,  tatilini ikinci plana bıraktığı ve 2’nci ligde mücadele edecek bir takım kurmak için çalışmalara başladığı öğrenildi. Öncelikle yönetimle toplantı yaparak takımdan gönderilecek ve kalacak isimler üzerinde duracak Şenol Demir, transferde erken yol almak için girişimlerde bulundu. Genç teknik adamın  Bandırmaspor ile Gümüşhanespor arasında ki 2’nci lig Play-Off final maçı için Kayseri’ye gittiği ve bu iki takımdan da oyuncu izlediği  alınan bilgiler arasında.  Bu futbolcunun yada futbolcuların  kim olduğu sır gibi saklanıyor.

RAPORU YÖNETİME İLETECEK

Teknik Direktör Şenol Demir, bu maçın ardından ekibiyle birlikte hazırladığı raporu henüz yönetime iletmiş değil. Ancak Genç hoca,   aklında ki ve menajerler aracılıyla  listesine giren futbolcuları da   rapora yazarak, yönetime kısa bir süre sonra iletecek ve transferde hareketlik başlayacak.

DEMİR’İN İŞİ ZOR

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir’i zor bir transfer sezonu bekliyor. İskelet kadroyu korumak isteyen Kırmızı-lacivertli çalıştırıcının işi hiçte kolay olmayacak. Çünkü birçok kulüp, Şampiyon olarak 2’nci Lige çıkan futbolcuları yakın takibe aldı.  Buda genç çalıştırıcıyı zor duruma düşüreceğe benziyor.  Ancak Demir, yönetim kararı ile birlikte takımdaki oyunculara gelecek teklifleri değerlendirerek, kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket etmeyi de benimsemiş durumda.

Performanslarıyla takımların transfer listesine giren sözleşmeli futbolcularla ilgili nasıl bir yol izleneceği şimdiden merak konusu.

 

Eren ARSLANYILMAZ

 Şenol Demir, 2’nci Ligde hedefe oynayan bir takım kurmak için transferde takibe başladı