Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup’ta ligin ilk yarısını 17 puanla 13. sırada tamamlayan temsilcimiz Zonguldakspor’da teknik adam Barış Şeref,  ikinci yarı öncesinde Çaycuma Otel Perla’da yapılan kamp çalışmalarını ve transferler hakkında konuştu.

GÜZEL BİR ORTAMDA ÇALIŞIYORUZ

Şeref İkinci yarı hazırlıklarının Çaycuma Otel Perla’da  güzel bir ortamda başladıklarını belirterek, “Çalışmalarımıza burada devam edeceğiz. Buradaki ortam çok güzel bir ortam, samimi bir ortam. Burada taktik anlayışımız devam edecek. Buradan dönüşümüzde mücadeleden bıkmayan asla pes etmeyen bir takım yaratacağız. Daha çok puanlar alıp ikinci yarıyı daha iyi bir düzeyde tamamlayacağız. Tecrübeli oyuncularımız ve genç arkadaşlarımızla beraber’’dedi.
 
TRANSFERLER DEVAM EDECEK

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ve 3-4 transfer daha yapacaklarını belirten Şeref, ‘’Yaklaşık 3-4 tane daha transferimiz olacak. Hakan Hürfikir başkanım onlarla ilgileniyor. Görüşme aşamasında. Her şey para, her şey maddiyat onlar da çözüldüğünde en kısa zamanda aramızda olurlar. İkinci yarıya tam olarak devam edelim diyorum. Birkaç tane bildiğim oyuncuların isimlerini tabii ki başkanımız Hakan Hürfikir’e sundum. Başkanımızda o futbolcularla görüşüyor’ ’dedi.  
 
TESİSLERİMİZ BİTERSE 10 GÜN, BİTMEZSE 17 GÜN BURADAYIZ

Kampın erken bitip bitmemesi Zonguldakspor’un fenerdeki tesislerine bağlı olduğunu belirten Şeref, ‘’Kamp sürecimiz tesisimizin durumuna bağlı. Tesisimiz biterse 10-11 günlük bir kamp sürecimiz var. Bitmezse yaklaşık 17 gün buradayız’ ’dedi. 

YOLLARI AÇIK OLSUN

Şeref, İlk yarı yetersiz olan oyuncuları gönderdiklerini ancak bazı oyuncularında kendi isteği ile gittiklerini belirterek, “Giden oyunculara emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bazı arkadaşlarımız kendisi istedi. Bazılarını yetersiz diye biz gönderdik. Allah yollarını açık etsin.”dedi.
(Halkın Sesi)