Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor’un Teknik adamı Barış Şeref,  4-2 yenildikleri Gümüşhanespor maçı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Şeref, Gümüşhanespor karşısında yenilen üst üste goller nedeniyle  futbolcuların konsantrasyon kaybı yaşadıklarını ve bu yüzden yenilgi aldıklarını belirtirken, Sarıyerspor’dan bir gram bile korkmadıklarını söyledi.  
KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI
Mutlak kazanmak için gittikleri Gümüşhanespor maçından aldıkları 4-2 yenilgiden dolayı üzgün olduklarını belirten teknik adam Barış Şeref, ‘“Arkadaşlar Gümüşhane maçına çok konsantre oldular. İyi de oynadılar, ilk 35 dakika 4 tane net pozisyon kaçırdık. 41’de kontra ataktan bir gol geldi. 35’den vurdu gol oldu. Olabilir problem yok. Skor 1-0 oldu. İçeriye girdik arkadaşlarla konuştuk arkadaşlar çok da istekliydi. 2 gol oldu hemen peşine 2-1 yaptık ki oraya kadar hiçbir problem yoktu. 2-1 den sonra yine 3 tane net pozisyonumuz vardı. Onlar olmayınca böyle oldu. Arkadaşlarımız çok istediler gol atmayı dolayısıyla oyun konsantrasyonu orada koptu. Düzeltmeye çalıştık dışarıdan doğru tabii o sıra 3 gol geldi. Peşine 4 geldi, sonra 4-2 oldu arkadaşlarla da konuştum ‘Ben şuraya 4 tane adam dikelim bütün Gümüşhane’de gelsin biz onlardan 4 tane gol yemeyiz’ diye. Yani ama burada ne var? Aşırı konsantrasyon, çok istemek var. Çok isteyince bu sefer dışarıyı duyamıyorsun arkadaşlara söyledik sakin olun 2-2, 3-2 bunları yapacağız belli yani.”dedi. 
VASAT OYUNCU VAR, KLAS OYUNCU YOK 
Alınan Gümüşhanespor yenilgisi nedeniyle spor muhabirlerini de eleştiren teknik adam Barış Şeref, ‘’ 4-2 oldu problem değil. Galip geldik çok iyi takım olmadık, bir maç mağlup olduk çok kötü takım da olmayız. Ben konuşurken hep şunu söylüyorum; biz beraberiz, biriz, hep birlikteyiz. Ama bakın arkadaşlar maç bitti sizlerden bir kişi bana telefon açıp ‘Hocam maç 4-2 bitti mağlup oldunuz neden?’ diye sormadı. Neden arkadaşlar benim telefonum sizde yok mu? Arayıp bana sorabilirsiniz bunu. En iyi değerlendirme maç bitimindeki değerlendirmedir. Bakıyorum sonra gazetelerde diyorlar ki ‘As oyuncular oynamadı’. Aa arkadaşım as oyuncu kim? As oyuncu yok ki. Pazar günü kadroda 9 kişinin yeri tamam. 2-3 kişi var tereddütlü oldum. Sonra yazalım tahtaya yüzde 90 yine aynı isimleri yazacağız. Dolayısıyla bu takımda as oyuncu, as olmayan oyuncu yok. Hepsi zaten eşdeğer oyuncular. Ne çok klas oyuncular ne vasat oyuncular, vasat oyuncu var da çok klas oyuncu yok. Orta seviyede arkadaşlar.”dedi. 
HAYIR YEMEYİZ
Oyuncularına Bütün Gümüşhane karşınıza gelsin 4 gol yer misiniz ifadelerine yer verdim. Oyuncular ise ‘hayır yemeyiz’ diye cevap verdiklerini belirten teknik adam Barış Şeref,  “Ben pandemi demedim, o demedim, bu demedim işi gücü bıraktım buraya geldim. Ben program yapıyorum, antrenman programı hazırlıyorum, teknik, taktik yapıyorum, karşıdaki takıma bakıyorum, motive ediyorum. Çocuklarla 24 saat beraberim. Hep beraber olalım diyoruz. Ne dedim, ‘ İyi günde değil kötü günde neredeyiz’ ama kötü günde bakıyoruz ki ‘Ne kadar kötü top oynadı, eskiye döndük, şuna döndük buna döndük’ gibi ifadeler kullanılıyor. Bunlar da olacak eleştiri olur ama benim gibi açık açık konuşan bir adam bulmuşsunuz gelin konuşalım. Beni sorun hocam bu hafta kim oynayacaksınız, bu adamı niye oynatmadın gibi sorular. Sorun bu futbolcularla ben çalışıyorum, 24 saat bunlarla beraberim, ben bu adamların ne yaptığını kafasındaki düşüncenin ne olduğunu hepsini biliyorum. Ben şu an buradayım ama ben onların beynini okuyorum aslında. Futbolculara sitem olmasın. Arkadaşlar maç konuşması, soyunma odası konuşma, maça çıkış hepsi o dakikaya kadar maçı o kadar istedi ki o yüzden çocuklara bir şey diyemiyorum. Eleştiri olsun, futbolcuları ben de eleştiriyorum. Dün defans oyuncularına dedim ki ‘3 kişiye geç oraya geç buraya git şuraya dedim ki bütün Gümüşhane karşınıza gelsin 4 gol yer misiniz?’ çocuklar dedi ki ‘Hayır yemeyiz’. Bazen konsantrasyon bozukluklarında böyle şeyler olabiliyor. Fırsat olsaydı hani mola isteyecektim futbol da olsa bir dakika mola olsa işi çözeceğiz. Dışarıdan bağırıyorum ama o kadar çok konsantre olmuşlar ki duymuyorlar. Ama bu kötü niyetli değiller, iyi niyetlerinden, çok istemelerinden.’’dedi
KORKMUYORUZ
Gümüşhanespor maçı sonrasında Sarıyerspor maçından mutlak galip ayrılmak zorunda olduklarını belirten teknik adam Barış Şeref, ‘Pazar günü Devrek İlçe Stadı’nda oynanacak Sarıyer müsabakası ile ilgili konuşan Barış Şeref, “ Sarıyer çok iyi bir takım, dinamik ve tecrübeli bir takım, çok koşan bir takım. Ben her zaman diyorum bu grupta yenilmeyecek takım yoktur. O gün kim daha çok koşuyorsa daha çok mücadele ediyorsa Allah da ona yardım ediyorsa o kazanıyor.  Gümüşhane maçında hedef tahtası çizdim hedef Sarıyer. Şu maçı alalım arkadaşlar dedim. Sarıyer maçı çok önemli bir maç ama bir gram korkumuz yok. Gerçi Gümüşhane’den de korkmuyorduk ama ne oldu yenildik. O da var ama biz elimizden ne geliyorsa her şeyi yapıyoruz. Sahaya çıkacağız, mücadelemizi yapacağız.  Bütün planlar galip gelmek için. Her zaman olduğu gibi ondan sonrası takdiri ilahi.” dedi.