Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor’un geçici teknik adamı  Barış Şeref, 14. Hafta maçında deplasmanda oynanacak olan Gümüşhanespor  maçı olmak üzere sakat oyuncular konusunda  açıklama yaptı.  

Asıl mesleğinin teknik direktörlük değil de kondisyonerlik olduğunu vurgulayan Barış Şeref, ‘Burası büyük bir kulüp ve büyük bir camia. Kolay değil. Yeter ki o duruma gelelim. Onda sonra düşünelim” diyerek yönetime açık kapı bıraktı. 

GÜMÜŞHANESPOR MAÇI ÖNEMLİ

Hacettepespor galibiyeti sonrasında Gümüşhanespor maçından da galip ayrılmak istediklerini belirten teknik adam Barış Şeref, "Hacettepespor maçı artık bitti. Önümüzde Gümüşhanespor maçı var. Bizim için çok çok önemli, her maç olduğu gibi. Kim daha çok konsantre olursa o kazanıyor gerçekten. Biz daha çok konsantre olarak 3 puanı isteyen taraf biz olacağız. Her zamanki gibi çarpışarak o maçı da inşallah biz kazanacağız. Ondan sonra diğer maçlara tek tek bakacağız" dedi 

MESLEĞİM TEKNİK DİRÖEKTÖRLÜK DEĞİL

Asıl mesleğinin teknik direktörlük değil de kondisyonerlik olduğunu vurgulayan Barış Şeref, “Fakat teknik direktörlük tarafındaki boşluğu doldurmaya çalışıyoruz. Ben şuan da boşluğu dolduran kişiyim. Bütün herkesin desteği var. Önemli olan iyi günde değil, kötü günde de herkesten tam destek istiyoruz’’ dedi.  

KAL DERSELER HAYIR DEMEM

Kalıcı olmasının istenmesi halinde takımın başında kalacağını ifade eden Barış Şeref, “Burası büyük bir kulüp ve büyük bir camia. Kolay değil. Yeter ki o duruma gelelim. Onda sonra düşünelim” dedi.

ÜST ÜSTE 6 MAÇ OYNAYACAĞIZ

Takımdaki sakatlıklarla ilgili konuşan Barış Şeref, “Sakatlıkları bir an evvel iyileştireceğiz. 2 haftada yaklaşık 6 maç oynayacağız. 6 maç olduğu için çok fazla çalışma imkanımız yok. Genelde topla beraber olacak çalışmalarımız. Fazla yüklenme yapamayacağız. Dengeleyeceğiz çalışmalarımızı” dedi.