SERİ GALİBİYETLER ALARAK ÇIKIŞ YAKALAYACAĞIZ

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, hafta sonu deplasmanda 4-2 mağlup oldukları Konya Anadolu Selçukluspor maçını ve hafta konuk edecekleri Karagümrükspor maçına değindi.

Kaptan Mert Caymaz, Konya karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını söyleyerek, biran önce toparlanarak çıkış yakalayıp hedefe doğru ilerleyeceklerini söyledi. 

‘’Konya karşısında beklenmedik bir yenilgi aldık’’

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, Konya karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını söyleyerek, ‘’Konya karşısında beklenmedik bir yenilgi aldık. İyi çalışmıştık ama olmadı. Konya iyi bir takım. O maçta bizde takım halinde kötü oynadık. Erken yenen goller bizi düşürdü. Ama oyunu yine bırakmadık. Maçı çevirebilirdik ama olmadı. İnşallah bir daha böyle bir kaza olmayacak’’dedi.

‘’Bizim hak ettiğimiz yer burası değil’’

Karagümrükspor’u yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Caymaz, ‘’Karagümrükspormaçına çok iyi hazırlanıyoruz. Takım arkadaşlarımla konuştuk. Artık bir çıkış yakalamalıyız. Bizim hak ettiğimiz yer burası değil. Artık biran önce toparlanmalıyız. Pazar günü taraftarımızın desteği ile 3 puan bizim olacak. Onları da seri galibiyetler alarak kendimizi affettirmek istiyoruz. Zonguldakspor hiçbir zaman hedefsiz değildirdi. Bizim bir hedefimiz var. Karagümrük karşısında kazanmak için elimizden geleni yapacağız’’diye konuştu.

‘’İnanıyorum Okan eski formunu yakalayacak’’

Kaptan Mert Caymaz, Okan’ın da gol orucunu bozduğunu söyleyerek, ‘’Okan çok iyi bir oyuncu. Ben inanıyorum Okan’da eski formuna dönecek. Bizlere söz verdi. Bu hafta Konya maçında ilk golünü attı. Ona bu ligde çok ihtiyacımız olacak. Bizim en önemli silahlarımızdan bir tanesi. Artık gollerini atarak bize katkı vermeye başlayacak. İnşallah Karagümrükspor karşısında da gollerine devam edecek’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM