SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, deplasmanda 1-0 yendikleri Darıca Gençlerbirliğispor maçının  ardındanaçıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, çok iyi mücadele ederek 3 puanı aldıklarını söyleyerek, Tokat maçını kazanarak seriyi devam ettirmek istediklerini söyledi. 

‘’Gol yemeyerek attığımız golle 3 puanı aldık’’

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Cahit Terzi,  gol yemeyerek attıkları golle 3 puanı aldıklarını söyleyerek, ‘’Biz deplasmanda her zaman çok pozisyona giriyoruz. Maalesef kötü goller yiyoruz. Ama bu maçta gol yemeyerek attığımız golle 3 puanı almasını bildik. Çocuklar çok iyi mücadele etti. Bundan sonra bu mücadelemiz devam edecek’’diye konuştu. 

‘’Tokat maçını kazanarak ilk beşin içerisine girmek istiyoruz’’

İçerde oynayacaklarını Tokat maçını kazanarak, ilk beşin içine girmek istediklerini ifade eden Terzi, ‘’Şuan 10 puan sınırına geldik. İçerde oynayacağımız Tokat maçı çok önemli. Tokat’ı da yenersek ilk 5 bandını yakalıyoruz. Çocuklar aslanlar gibi mücadele ediyor. Biz onlara güveniyoruz. Gerçekten Zonguldak Kömürspor’u çok güzel temsil ediyorlar. Canlarını dişlerine takıyorlar. İnşallah bu seri böyle devam edecek. Çocuklara şehir olarak herkesin sarılması gerek. İnşallah önümüzde ki günlerde de bu çocukların  maddi sıkıntılarını düzeltilmesini bekliyoruz. 3 puan Zonguldak halkına hayırlı olsun’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM