Zonguldak amatör futbol liginin deneyimli antrenörü Serkan Bankoğlu, Devrek Belediyespor’da şampiyonluk yaşayarak, 17 yıllık teknik adamlık kariyerinde 10’uncu kez zaferine ulaştı.
Başarıyla geçen futbolculuk yaşantısına nokta koyduktan sonra 2000 yılında teknik adamlık kariyerine geçiş yapan Serkan Bankoğlu, uzun yıllar top koşturduğu Terakkispor’un genç takımının başına  hoca olarak geçti. Zonguldak’ın köklü kulüplerinden olan Terakkispor’da başlayan antrenörlük kariyerinde bir çok takım çalıştıran 47 yaşındaki antrenör Serkan Bankoğlu, 17 yıllık süreçte 4’ü genç takım olmak üzere 10 şampiyonluk elde etti.

SERKAN HOCANIN ŞAMPİYONLUKLARI

Serkan Bankoğlu, Terakkispor’da 2’si genç takım 2’si A Takım olmak üzere 4 şampiyonluk yaşadı. Çaycumaspor  U19 takımıyla bir kez kupa kaldıran Bankoğlu, Kozlu Belediyespor A Takımı’nda da bir kez şampiyonluk sevinci yaşadı. 2009-2010 sezonunda deneyimli çalıştırıcı Cahit Terzi ile birlikte Zonguldakspor’da 1 kez şampiyonluk yaşayan Serkan hoca, Zonguldak Belediyespor U19 Takımı ve Beycuma Cezaevispor A takımını şampiyon yaptı.

10’UNCU ŞAMPİYONLUK DEVREK’TE

Zonguldak’ın deneyimli futbol antrenörlerinden Serkan Bankoğlu, bu şampiyonluklarına Devrek Belediyespor’da bir yenisini daha ekledi. Devre arasında takımın başına geçen ve bilgi-birikimini aktardığı Devrek Belediyespor’da şampiyon olan Bankoğlu, antrenörlük kariyerindeki 10’uncu zaferini yaşadı.

Eren ARSLANYILMAZ

BAL’ı hedefliyoruz

Devrek Belediyespor’u Süper Amatör Lig’de şampiyon yapan Serkan Bankoğlu, rotasını Kozlu Belediyespor ile oynanması kesinleşen baraj maçına çevirdi. Bu maçı her halükarda Kozlu ile oynayacaklarını bildiklerini söyleyen Serkan Hoca, “Kozlu’nun düşmesini hiç beklemedik. Biz baraj maçını onlarla oynamayı hedefledik. Tek maçlar her zaman ortadadır. Devrek Belediyespor, bu sezonki hedefini  BAL’ı olarak belirledi. Ben de o hedefi tutturmak istiyorum. Devrek halkına ilk kez Bölgesel Amatör Lig sevinci ve heyecanı yaşatmak istiyorum” dedi.