Zonguldak İşitme Engelliler, deplasmanda Çorlu’ya fark atarak yenilmezlik serisini sürdürdü

 

SESSİZLER ZİRVEYE KURULDU

İşitme Engelliler 2’nci Futbol Ligi’nde sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Zonguldak İşitme Engelliler,  emin adımlarla ilerliyor.  5’inci haftada deplasmanda Çorlu’yu 3-0 yenen temsilcimiz,  maç fazlasıyla A Grubu’nda zirveye kuruldu.

*************

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından organize edilen İşitme Engelliler 2’nci Futbol Ligi A Grubu’nda mücadele eden Zonguldak, yoluna doludizgin devam ediyor. Temsilcimiz 5 haftada 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 11 puan ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

6 takımın yer aldığı A Grubu’nda sezona İstanbul Anadolu İşitme Engelliler (1-1) ve İstanbul Aksaray İşitme Engelliler (2-2) beraberlikleriyle başlayan temsilcimiz, üst üste oynadığı 3 maçı da kazandı. 3’üncü haftada Kocaeli İşitme Engellileri deplasmanda 3-1 yenen Zonguldak, 4’üncü haftada zorlu bir maça çıktı. Sahasında grup lideri İstanbul Çekmeköy İşitme Engellileri konuk eden Temsilcimiz, rakibini 2-1 yenerek şampiyonluk  yarışında ‘bende varım’ dedi. Bu galibiyetle zirve ile puan farkını ikiye indiren Zonguldak İşitme Engelliler, 5’inci haftada Çorlu  ile deplasmandan karşılaştı.  30 Nisan Pazar günü oynanan mücadeleyi 3-0 kazanan temsilcimiz, Şampiyonluk yarışındaki rakibi Çekmeköy İşitme Engelliler maçının ertelenmesiyle puanını 11 yaparak maç fazlasıyla zirveye yerleşti.

YENİLGİSİZ ZİRVEDE

Temsilcimiz böylelikle grupta ilk yarıyı tamamladı. Ayhan Hotan yönetiminde ki Zonguldak İşitme Engelliler, 5 maçta 2 beraberlik ve 3 galibiyet topladı.

 “HEDEFİMİZDEN ASLA SAPMAYACAĞIZ”

Şampiyon olan takımın 1’inci Lige yükseleceği grupta, hedeflerinin grubu ilk sırada bitirmek olduğunu söyleyen Antrenör Ayhan Hotan, “Zorlu bir gruptayız. Ancak ilk devre güçlü rakiplere karşı kaybetmedik. Hedefimiz şampiyon olarak 1’inci Lige terfi etmek. İlk yarıda her şey istediğimiz gibi oldu. İkinci yarı daha çetin geçecek. Hedefimizden asla sapmayacağız” şeklinde konuştu

 Eren ARSLANYILMAZ

***Zonguldak İşitme Engelliler, ikinci yarının ilk haftasında İstanbul Anadolu İşitme Engelliler ile deplasmanda karşılaşacak. Mücadele 7 Mayıs Pazar günü 12.30’da oynanacak