Zonguldak Kömürspor,  Şanlıurfaspor ile oynayacağı kupa maçında taraftarına kavuşacak

SEVGİLİLER BULUŞACAK

Zonguldak Kömürspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk sınavına 21 Eylül tarihinde Şanlıurfaspor maçıyla çıkacak. Cezası nedeniyle Ligde taraftarından yoksun olan kırmızı-lacivertli takım, kupa maçıyla birlikte 129 gün sonra taraftarıyla buluşacak.

 

***************************

2’nci Lig’de mücadele eden Zonguldak Kömürspor, kupa serüvenine başlıyor. Ziraat Türkiye Kupası’na 2’nci turdan katılan kırmızı-lacivertli takım geçtiğimiz hafta çekilen kura ile TFF 1’inci Lig takımı Şanlıurfaspor ile eşleşmişti.  Temsilcimiz, güçlü rakibi ile 21 Eylül Çarşamba günü Devrek İlçe Stadı’nda saat 14.30’da Şanlıurfaspor ile kupa mesaisine start verecek. 

HASRET BİTİYOR

Ligde seyircisinden yoksun olan Kırmızı-lacivertli takım, kupada taraftarıyla buluşacak. Geçtiğimiz sezon Play-off maçlarında taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle  4 maçı sahasında seyircisiz oynama cezası alan Zonguldak Kömürspor,statü gereği kupa maçında bu cezasını çekmeyecek.  En son Kızılcabölükspor ile oynanan Play-Off final maçında taraftarının önüne çıkan Kırmızı-lacivertli takımda 129 günlük hasret bitecek ve sevgililer buluşacak. Zonguldak Kömürspor’un  Şanlıurfaspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 2’nci eleme turu karşılaşmasında taraftarlar takımını destekleyecek.

TARAFTARA ÇOK İŞ DÜŞECEK

Geçtiğimiz sezon aldığı 4 maçlık cezanın ilkini çeken Zonguldak Kömürspor  kalan 3  maçlık infazını ligde çekecek.  Zonguldak Kömürspor,  kupada aylar sonra  taraftarının karşısında çıkacak.  129 gün aradan sonra takımlarını destekleyecek taraftarlara Şanlıurfaspor maçında çok iş düşecek.

Eren ARSLANYILMAZ