Zonguldak Kömürspor’un forvet oyuncuları Furkan Demir ve Tahir Baboğlu, 0-0 berabere kaldıkları Konya Anadolu Selçukluspor maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un forvet oyuncuları Furkan Demir ve Tahir Baboğlu, çok iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, iller ki haftalarda galibiyetler alarak  şeytanın bacağını kıracaklarını söylediler.

Baboğlu; ‘‘’Çok iyi mücadele ettik’’

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli forvet oyuncusu Tahir Baboğlu, çok iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, ‘’Bence çok iyi mücadele ettik. Sahaya rağmen. Son 10 dakika da güzel bir baskı kurduk ama olmayınca olmadı. Ayağım kaydı. Topa iyi vuramadım. Onun dışında bence iyi mücadele ettik. İleriki haftalar benim için daha iyi olacak. Şuan ki kapasitem 10 15 dakika oynamaya müsaitti. İleri haftalarda daha iyi olacak inşallah’’dedi.

Demir; ‘’Şanssızlıklardan dolayı galibiyeti kaçırdık’’

Zonguldak Kömürspor’un genç forvet oyuncusu Furkan Demir, şanssızlıklardan dolayı galibiyeti kaçırdıklarını ifade ederek, ‘’Takım arkadaşlarımızı öncelikle kutluyorum bu mücadelelerinden dolayı. Şanssızlık diyelim. Yine şeytanın bacağını kıramadık. İnşallah bir hafta ki haftalarda bu kaçırdığımız pozisyonları gole çevirerek galibiyet almak istiyoruz. Yavaş yavaş takım arkadaşlarıma uyum sağlıyorum’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM