Başkan Caner, hem şanssızlıklarını hem de Konya Anadolu Selçukluspor’u yendiklerini belirtti

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK

Yaşanan kayıpların ardından Konya galibiyetiyle şeytanın bacağını kırıklarını söyleyen Başkan Süleyman Caner, Nazilli Belediyespor karşısında da galibiyet alarak çıkışa geçeceklerini belirtti.

 ***************

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Anadolu Selçukluspor galibiyetinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Caner, şeytanın bacağını Anadolu Selçukluspor maçında kırdıklarını ve emin adımlarla yollarına devam edeceklerini söyledi. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ayrıca İstanbulspor maçıyla artık taraftar desteğini arkalarına alacaklarını anımsatarak Nazilli Belediyespor maçından da puan ya da puanlarla döneceklerini vurguladı.

“GALİBİYETİ HAK ETTİK”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, galibiyeti hak eden taraf olduklarını söyleyerek, “Bir beraberlik serisi devam ediyordu. Maalesef deplasmanda Amedspor’la oynadığımız maçta yenilgiyle tanıştık. Bu takım her zaman söylüyorum. İyi mücadele ediyor ve gol pozisyonlarına giriyor. Kaçan gollerimiz galibiyet almamıza engel oluyordu. Konya Anadolu Selçuklu maçında futbolcularımız saha da ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Galibiyeti hak ederek aldılar. İnşallah galibiyet bundan sonra ki maçlarda da devam eder. İstediğimiz yerlere yavaş yavaş çıkarız. Bütün temennimiz bu“şeklinde konuştu.

“KÜFÜR EDEN TAKIMINI DESTEKLEMEYE GELMESİN”

Taraftar cezasının da sona erdiğini hatırlatan Caner, “Cezamız bitti. İstanbulspor maçıyla taraftarımız yerini alacak. Rakip takıma ya da başka ilin takımına küfür edilmeyecek. En ufak bir küfür yetkililer tarafında yazılarak Zonguldak Kömürspor’a ceza olarak dönüyor. Küfür edecek kimse tribüne gelmesin.”dedi.

 “NAZİLLİ’DEN PUAN YA DA PUANLARLA DÖNECEĞİZ”

Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Nazilli Belediyespor maçı hakkında da konuşan Başkan Süleyman Caner,   “Nazilli Belediyespor’da iyi bir kadro kurmuş. İyi bir bütçeleri var. Deplasman maçları her zaman zor olur. Çocuklarımız beraberlik stresini üzerlerinden attılar. Allah nasip ederse inşallah o maçtan da en iyi neticeyi alarak kentimize geri döneceğiz. Yeter ki onlar istesinler. Her şey onlarda bitiyor. Herkes daha enerjik ve yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendirirsek puan ya da puanlarla döneriz” dedi.

Emre Can BAYRAM