30 Eylül 2012 tarihinde gösterime giren ve yapımını Salih Demir’in yaptığı, boş rollerini Raşit Çalık, Kaan Demircan, Emin Erol, Güven Güneri ve birçok futbolcunun oynadığı ‘Şampiyonluk’ filminin 21 Nisan Pazar günü sezon finaline gelindi. Tüm Zonguldak’ın nefeslerin tutup takip ettiği ‘Oscar’a aday bu yapımın mutlu sonla bitmesi bekleniyor.

 

 

Uzun metrajlı bir film gibiydi Zonguldak Kömürspor’un Bölgesel Amatör Lig macerası... Yapımını üstelendiği Salih Demir büyük bir bütçeyle yola çıktı. Başrollerinde Raşit Çalık, Kaan Demircan ve birçok futbolcu oynadı. Her haftası büyük bir heyecanla takip edildi binlerce kişi tarafından. Karşılıksız izlendi, sevildi. Hedef, her film yapımcısının hayalini kurduğu Oscar ödülünü almaktı. Ve artık sona gelindi. 30 Eylül 2012 tarihinde yola çıkan Zonguldak Kömürspor, 21 Nisan günü sinemanın Oscar’ı, futbolun şampiyonluk kupasını almaya çok yaklaştı. Yarın Adliyespor ile oynanacak sezon finalinde binlerce taraftar bu maceranın mutlu sonla bitmesini bekleyecek.

Zonguldak Kömürspor’da bütün gözler Adliyespor ile oynanacak şampiyonluk maçına çevrilmiş durumda. Takımda tüm çalışmalar bu karşılaşma üzerine yapılırken,

başkanından teknik direktörüne, futbolcusundan taraftarına kadar tüm herkes galibiyet ve şampiyonluk çıkarmanın peşinde.

Kırmızı-lacivertliler, Adliyespor’u yenerek 5 yıldır süre profesyonel lig hasretini sonlandırmayı hedefliyor. Bunun içinde yönetimde futbolcularda kararlı.

Eren ARSLANYILMAZ