SEZON SONUNA KADAR BÜTÜN MAÇLARIMIZI KAZANMAK İSTİYORUZ

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörüFatih Akyel, Pazar günü kendi sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Gümüşhanespormaçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, maçın başından sonuna kadar üstün olan taraf kendilerinin olduğunu söyleyerek,  sezon sonuna kadar bütün maçlarını kazanmak istediklerini vurguladı. 

‘’Topa hakim olan taraf bizdik’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, maçın  genelinde topa hakim olan taraf kendilerinin olduğunu söyleyerek, ‘’Maçın 1’inci dakikasından 90’uncu dakikasına kadar maçın hakimi bizdik. İyi futbol oynadık. Golü bulduk. Golden sonra da 3 4 tane net pozisyonumuz var. Atabileceğimiz pozisyonlar vardı. Birde yüzde yüz verilmeyen penaltımız var. Verilseydi maç 2-0 olup kopacaktı. Ama vermedi. Biz yolumuza bakıyoruz. Güzel bir oyun oldu bizim için. Galip gelmek isterdikolmadı. Seyircimiz futboldan memnun. Biz memnunuz oyuncularımız memnun. Geldiğimiz günden beri Pendikspor maçı haricinde iyi futbol oynadık. Sezon sonuna kadar bütün maçlarımızı kazanmak isteyeceğiz. Lider olabilir ikinci olabilir aşağıda olabilir bizim için hiç ilgilendirmiyor’’dedi. 

‘’Göreve geldiğimiz günden beri iyi futbol oynuyoruz’’

Göreve geldikleri günden beri takımın iyi bir futbol oynadığını söyleyerek, ‘’Pendik maçında maçın seyircisiz olması havanın sıcak olması oyuncularımızı bir rehavete soktu. Ama biz değil karşı takım oyuncuları da öyleydi. Onlarda kazandıklarına inanmadılar. Onun haricinde bu zamana kadar hep iyi futbol oynadık. Özellikle Gümüşhanespor maçında çok iyi konstra olduk’’diye konuştu. 

‘’Hedef puan koyduk’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Fatih Akyel, sezon sonuna kadar hedef puan koyduklarını ifade ederek, ‘’Ben geldiğim günden beri oyuncularıma hep bir hedef puan koydum. Amacım onu hedef puana ulaşmak. Bir hedef puanımız var ona yakınız ama. Bu hedef puanımızı almak istiyoruz. Ligi 10’uncu 11’inci bitirebiliriz. Bunlar olabilir. Ligde kalmayı garantiledik. Ama bu bizi rehavete sokmayacak. İyi oyunumuza devam edeceğiz’’şeklinde konuştu. 

‘’Bizim bütçemizle Gümüşhane bütçesi arasında dağlar kadar fark var’’

Kendi takımıyla Gümüşhanespor arasında bütçe farkı olduğunu ifade eden Akyel, ‘’Takım halinde çok iyi şeyler yapıyoruz. Bu haftaya baktığınız zaman oynadığımız rakibimizin lider olması ve çok büyük bütçelerle kurulmasını görüyorsunuz. Bizim takımımızın bütçesiyle Gümüşhanespor bütçesinin arasında dağlar kadar fark var. Ama sahada baktığımız zaman o dağ bizden yanaydı. Sanki biz büyük bütçelerle kurulmuş bir takımdık. Bu takım zaman zaman şanssızlıklar yaşadı. Tek kale oynadığımız Kırıklarelispor maçında kendi kalemize attığımız bir gol var. Ama bunlar futbolda şanssızlıklar var. Hedef puan için elimizden geleni yapacağız’’dedi. 

Emre Can BAYRAM