Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, deplasmanda 2-1 yenildikleri Manisaspormaçını değindi. 

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,  Manisa karşısında galibiyeti kaçırdıklarını ve Pendikspor’u taraftarın desteği ile yeneceklerini söyledi.

‘’Futbol dışın da ki şartlar nedeniyle galibiyeti kaçırdık’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,futbol dışında ki şartlar nedeniyle galibiyeti kaçırdıklarını söyleyerek, ‘’ Geçen hafta futbol dışında ki şartlar nedeniyle galibiyetle dönemedik. Saha içinde kaçırdığımız pozisyonları değerlendirebilseydik biz galibiyetle dönebilirdik. Bir takım basit hatalar yapmasaydık farklı sonuçlar ortaya çıkabilirdik. Biz iyi bir takımız. Yapmış olduğumuz hataları tekrarlamazsak hatalardan ders çıkartabilirsek güzel sonuçlar alabileceğimize eminim. Hocamızda kaliteli bir hoca. Lig daha yeni başladı. İnşallah sezon sonunda ligi hedeflediğimiz yerde bitireceğimize inanıyorum’’dedi. 

‘’Taraftarın desteği ile Pendikspor’u yeneceğiz’’

Taraftarın desteği ile Pendikspor’u yeneceklerini ifade eden Caner, ‘’Önümüzde Pendik maçı var. Artık Manisaspor maçını unutmalıyız. Önümüze bakmalıyız. Lig daha yeni başladı. Pendikspor da iyi bir takım. Bizde iyi bir takımız. Oyuncularımız Pendikspor maçına iyi bir şekilde hazırlanıyor. İnşallah hafta sonu konuk edeceğimiz Pendikspormaçından galibiyet alacağız. Bu maça bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. İnşallah taraftarlarımızın desteği ile 3 puan bizim olacak’’şeklinde konuştu. 

Emre Can BAYRAM