Zonguldak Kömürspor, zorlu maçın hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor

SIKI HAZIRLIK

Pazar günü şampiyonluğun iddialı takımı ve grup ikincisi Keçiörengücüspor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacak Zonguldak Kömürspor, tempo yaptı.  Karşılaşmaya oldukça sıkı hazırlanan kırmızı-lacivertliler, zorlu Ankara deplasmanında galibiyet hedefliyor.

*******************

Zonguldak Kömürspor pür dikkat… Kırmızı-lacivertli takım zorluk derecesi yüksek olan Keçiörengücü sınavına hazırlanıyor. Kırmızı-lacivertli takım, Salı günü başlayan ve her geçen gün yoğunlaşan çalışmalarına dünde sürdürdü. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda çalışan kırmızı-lacivertliler, kondisyoner Barış Şeref idaresinde güç ve dayanıklılık çalışması yaptı. Futbolcuların oldukça istekli olduğu bu çalışmanın ardından, yarı sahada çift kale maça geçildi.

Geçtiğimiz hafta farklı Anadolu Üsküdarspor galibiyetiyle hem 3 haftalık galibiyet hasretine son veren hem de moral bulan futbolcular, zorlu maça  3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Devrenin bitimine 5 maç kala seri yakalamak isteyen kırmızı-lacivertliler, Keçiörengücü karşısında mutlaka galibiyet hedefliyor.

Eren ARSLANYILMAZ