Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli forvet oyuncusu Tahir Babaoğlu, Pazar günü kendi sahalarında konuk edecekleri Silivrispor maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli forvet oyuncusu Tahir Baboğlu, Silivrispor’u yenmekten başka çarelerinin olmadığını söyleyerek,  Sakarya maçının ardından Silivrispor maçında da gollerine devam edeceğini vurguladı.

‘’Kötü gollerden dolayı mağlup olduk’’

Zonguldak Kömürspor’un forvet oyuncusu Tahir Baboğlu,  Sakaryaspor maçında iyi oynamalarına rağmen kaybettiklerini söyleyerek, ‘’Geçen hafta rakip iyiydi. Maça aslında onlarda bizde iyi başladık. İki tane de gol bulduk. Ama arka arkaya yediğimiz kötü gollerden dolayı mağlup olduk. Bu hafta kesinlikle bu Silivrispor maçını kazanmamız gerekiyor. Mutlaka kendi sahamızda 3 puanı almamız gerek’’dedi.

‘’Taraftarımızın desteği ile Silivrispor’u yenmek istiyoruz’’

Silivrispor’u taraftarlarının desteği ile yenmek istediklerini ifade eden Babaoğlu, ‘’Takım ve arkadaşlarımız gerçekten bu hafta iyi çalıştık. İnşallah bende bu hafta da gollerime devam ederim. Bu hafta güzel bir sonuç almak istiyoruz. İnşallah Silivrispor’u taraftarımızla ve camiamızla yenmek istiyoruz.  Buradan taraftarımıza seslenmek istiyorum. Silivrispor maçında bizleri yalnız bırakmasınlar. Onun desteği ile Silivrispor’u yenerek artık çıkışa geçmek istiyoruz dedi’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM