Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor'un tecrübeli takım kaptanı ve aynı zamanda kalecisi olan Sinan Ören, Şampiyon Manisa FK karşısında  0-0 berabere kaldıkları müsabaka hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca Ören Kırmızı-lacivertli forma ile 100. maçına çıkarken, Zonguldak'ın önde gelenlerine de takıma sahip çıkmaları konusunda çağrıda bulundu. 


“BU BÖYLE GİTMEZ”


Manisa FK karşısında  alınan 1 puanın iyi olduğunu belirten Sinan Ören, “1 puan bizim için iyi oldu. Daha da farklı olabilirdi. Sezon başından beri konuştuğumuz bir durum var; bizim takım istediği zaman kaliteli bir takım. Düşme durumumu sınırda. Buradan ders çıkarmak lazım. Taşıma suyuyla değirmen dönmez. İki senedir ucundan kurtuluyoruz ama seneye aynı şeyin olmayacağını düşünüyorum. Ben takım kaptanı olarak sesleniyorum; kulüp Zonguldak’ın kulübü. Düşerse Zonguldak küme düşer, esnaf düşer, otelcisi düşer. İyi bir yapılanma gerekiyor. Umarım Zonguldak için her şey daha iyi olur.” ifadelerine yer verdi.


100.MÜSABAKASINA  ÇIKTI


Zonguldakspor forması altında 100. maça çıktığını aktaran Sinan Ören, “Özel bir maçtı benim için. Zonguldak Kömürspor’da 100. maçımı oynadım. Kulüp tarihine geçtiğimi düşünüyorum. Çok mutluyum.” dedi.