Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan erteleme maçında deplasmanda 2-2 biten Kahramanmaraşspor maçı ve Çarşamba günü yine deplasmanda oynanacak Manisa FK maçlarını değerlendirdi. 
Kahramanmaraşspor karşısında 2-0 öne geçmelerine rağmen bariz hatalar ve hakemin kötü bir maç yönetmesi nedeniyle maçın 2-2 bittiğini belirten Hürfikir, "Deplasmanda 1 puan aldık. 2-0’dan 2-2’ye gelmesi bizi üzse de deplasmanda alınan 1 puan iyi puandır’’ ifadelerine yer verdi.  
Lider Manisa FK maçı hakkında da konuşan Hürfikir, "Manisa FK maçı çok  zor geçecek.  Rakibimizin gücü ortada. Buradan puan alabilir miyiz? Neden olmasın? Oyuncularımız isterse buradan puan da alır puanlarda” dedi. 
  
HAKEM ÇOK KÖTÜ BİR MAÇ YÖNETTİ…

Kahramanmarasşspor karşısında 2-0’lık üstünlüğü koruyamadıklarını ve hem hakem yüzünden hem de bariz hatalar nedeniyle maçın 2-2 bittiğini belirten Hürfikir, "Eksik oyuncularımız vardı maç öncesinde. Aykut gibi Berkan gibi ilk 11’de oynayan değerli oyuncularımız olmamasına rağmen, diğer arkadaşlarımız sahada ellerinden geleni yaptılar. İlk dakikalarda 2 tane erken gol bulduk. Ancak bariz bir hata ile ilk golü yedik. Özellikle maçın hakemi çok kötü bir maç yönetti. 2-1’ken Sinan Uzun kaleci ile karşı karşıya kaldı o golü atsak devreye 3-1 girecektik.  O golü atamadık ve İlk yarının uzatma dakikasında bir gol daha yedik. Hakemin kornere çıkan topu aut vermesi ve rakibin hızlı başlaması nedeniyle 2. golü yedik. Böylece ilk yarı 2-2 bitti. 2. yarı ise maçı kazanacağımız pozisyonları da bulduk ama değerlendirmedik. Ve maç 2-2 tamamlandı.  Ancak rakibimizle puan farkını açmadık. Deplasmanda 1 puan aldık. 2-0’dan 2-2’ye gelmesi bizi üzse de deplasmanda alınan 1 puan iyi puandır gözüyle bakıyoruz" dedi.  

MANİSA FK MAÇINDAN PUAN VE PUANLAR ALMAK İSTİYORUZ

Lider Manisa FK maçının çok zor bir maç olacağını ancak puan ve puanlar için oyuncuların sahada ellerinden geleni yapacağını belirten Hürfikir, "Manisa FK maçı çok zor geçecek. Rakibimizin gücü ortada. Buradan puan alabiliriyiz neden olmasın? Oyuncularımız isterse buradan puan da alır puanlarda.  Çarşamba gününü merakla bekliyoruz. Hem bizim içim hem de rakip için zor bir maç olacak. İnşallah puan ve puanlarla Zonguldak’a döneriz" dedi.