Zonguldak’ta merhum Şemsi Denizer anısına bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ‘Şemsi Denizer Futbol Turnuvası’ veteranlar karşılaşmalarıyla devam ediyor.  Turnuvada Öm-Sel ile Terakkispor arasında oynayan karşılaşma öncesi duygu yüklü anlar yaşandı.  yıllar önce hayatlarını kaybeden ve Zonguldak’ta amatör futbola hizmet eden Selim Demir ve Ömer Çuktar unutulmadı…

Futbol İl Temsilcisi Kemal Demir, DEKA Madencilik Sahibi Musa Demir ve Gelikspor Kulüp Başkanı Aytekin Caymaz, yıllar önce hayatlarını kaybeden Selim Demir ve Ömer Çuktar anısına kurdukları takımla Şemsi Denizer Futbol Turnuvası’nda mücadele ediyor.9 yıl önce maden kazasında hayatını kaybeden Gelikspor Kulüp Başkanı Selim Demir ile 10 yıl önce  bıçaklı saldırı sonrası vefat eden Karaelmasspor’un kalecisi Ömer Çuktar’ın baş harflerinden oluşan ‘Öm-Sel’ futbol takımı Şemsi Denizer Futbol Turnuvası’nda ilk maçına çıktı. Hayatlarını kaybeden isimlerin arkadaşlarından kurulu takım, Terakkispor ile oynanan maça Selim Demir ve Ömer Çuktar’ın fotoğraflarının bulunduğu ve üzerinde ‘Sizi Unutmayacağız’ yazan pankartla sahaya çıktı.

“ARKADAŞLARIMIZI UNUTMADIK”

Futbol İl Temsilcisi Kemal Demir, Selim Demir ve Ömer Çuktar’ı rahmet andıklarını söyleyerek, “İki isim Zonguldak’ta amatör futbola uzun yıllar hizmet etti. Bizlerde onların isimleri yaşatmak ve unutmadığımızı göstermek için turnuvaya onların isimlerini baş harflerinden oluşan bir takım kurarak çıktık. Turnuvada hiçbir iddiamız yok, sadece arkadaşlarımızın unutmadığımızı göstermek için turnuvaya katıldık” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ