Zonguldak Kömürspor’un sol bek Uğur Aktaş’ı transfer listesine aldığı öğrenildi

SOL BEKE YENİ ADAY: UĞUR  AKTAŞ

Transfer çalışmaları kapsamında eksik bölgelere takviye yapmayı planlayan  Zonguldak Kömürspor, solbek transferi için gözüne Uğur Aktaş’ı kestirdi.  Kırmızı-lacivertli takım, Manisa Büyükşehir Belediyespor ile sözleşmesini fesih eden 27 yaşındaki sol bek Uğur Aktaş’ı transfer listesine aldığı öğrenildi.

***************

 

Yeni sezon kadrosunu henüz kuramayan Zonguldak Kömürspor’da transfer çalışmaları sessiz bir şekilde sürüyor.  Dış transferde şuana kadar 5 futbolcuyu resmi olarak kadrosuna katan kırmızı-lacivertli takım, sol bek transferi  için  gündemine Geçtiğimiz sezonu Manisa Büyükşehir Belediyespor’da tamamlayan Uğur Aktaş’ı aldı.

26 Ağustos tarihinde başlayacak yeni sezonun startını veren Zonguldak Kömürspor, yarın 1’inci etap kamp çalışması için Kızılcahamam’a gidecek. Kentte sürdürdüğü ön hazırlığı noktalayan kırmızı-lacivertli takım, 2 hafta sürecek kampta yeni sezona ısınacak. Bir yandan yeni sezona hazırlanacak Zonguldak Kömürspor, diğer yandan da eksik bölgelere transfer yaparak, bu isimleri kampa dahil etmek istiyor. Özellikle sol bek ve forvet transferi üzerinde yoğunlaşan kırmızı-lacivertli takım,  listesinde olduğu  isimlerle temaslarını  hızlandırdı. İzledikleri transfer politikası nedeniyle görüştükleri oyuncuların isimlerini  kesin olarak anlaşmadıktan sonra kamuoyundan gizleyen Zonguldak Kömürspor’un  sol bek transferi için gündemine aldığı futbolcuya  halkın sesi spor servisi ulaştı. Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Kömürspor  2’nci Lig takımı Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sol beki Uğur Aktaş ile ilgileniyor.

Sol beke takviye yapmayı planlayan Zonguldak Kömürspor’un 27 yaşındaki  futbolcu ile kısa bir süre sonra  temasa geçecek. Bonservisi elinde olan sol bek ile önümüzdeki günlerde görüşme yapacak yönetim, futbolcuyu ile anlaşması halinde, Kızılcahamam kampına alacak.

Eren ARSLANYILMAZ

 1’inci Lig deneyimine sahip

2002 yılında futbola başladığı Denizlispor’da  2008 yılında profesyonel olan Uğur Aktaş,   üst liglerde önemli kulüplerin formasını giydi.  Denizlispor’dan ayrıldıktan sonra 2010 senesinde Fethiyespor’a transfer olan Uğur,  sırasıyla Giresunspor, Balıkesirspor, Bugsaşspor ve son olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor’da görev yaptı.

TFF 1’inci Ligin yanı sıra 2’nci ve 3’üncü Lig deneyimi bulunan Uğur,  U21 Liginde de 113 maça çıktı. Türkiye Kupası’nda 15 maçta 2 gol, 2’nci Lig’de 92 maçta 11 gol atan Sol bek oyuncusu, TFF 1’inci Lig’de 25 maçta,  3’üncü Lig’de 3 maçta süre aldı.

 

 5’İ TAMAM BİRİ BEKLEMEDE

Zonguldak Kömürspor, dış transferde şuana kadar 5 futbolcunun işini bitirdi. İlk olarak stoper Şevket Güngör’ü transfer eden kırmızı-lacivertli takım, ardından  kanat ve forvet oyuncusu Ekrem Sarıçam, sağbek Oğuzhan Yıldız, orta saha Hasan Küçcük ve genç stoper Melihşah Aslan’ı kadrosuna kattı. Öte yandan kırmızı-lacivertli takım, Yeni Malatyaspor’dan stoper Kamil İçer ile prensipte anlaştı.