Ereğli Belediyespor, kaleci transferi konusunda yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor

ADAYLAR ÇOĞALIYOR

Ereğli Belediyespor’da 1 numara adayları çoğalıyor. Kaleci arayışlarını sürdüren eflatun-beyazlı takım, Artvin Hopaspor ile şampiyon olarak 3’üncü lige yükselme sevinci yaşayan 28 yaşındaki file bekçisi Sertaç Güzel’i transfer listesine aldı.

 

********

Son aday  Artvin Hopaspor’un kalecisi Sertaç Güzel

 

Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor’da gündem ‘ 1 numara’ transferi… Gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmeye başlayan ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen eflatun-beyazlı takım, kaleci arayışlarını sürdürüyor. kamuoyunda birçok kalecinin ismi  Ereğli Belediyespor ile anılırken,  alınan bilgiye göre, eflatun-beyazlı yönetim  transfer listesine bir kaleci daha aldı.

ARTVİN’DE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Kaleye en az 2 transfer yapmayı düşünen Ereğli Belediyespor, bu yöndeki çalışmalarını titizlikle sürdürürken, ‘1 Numara’ adaylarını çoğalttı.  Kalede rekabeti ön planda tutmak isteyen eflatun-beyazlı teknik heyet bu kapsamda  transfer edilmesi gereken isimleri yönetime verdi. Bu liste üzerinden hareket eden Ereğli Belediyespor’un geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan ve 3’üncü Lige çıkma sevinci yaşayan bir kaleci ile temasta olduğu öğrenildi. Özellikle şampiyon kaleciler ile temasta olduğu öğrenilen eflatun-beyazlı yönetim, Artvin Hopaspor’un file bekçisi Sertaç Güzel’i gündemine aldı.  28 yaşındaki eldiven,  Artvin Hopaspor ile 3’üncü Grup’ta normal sezonu şampiyon bitirerek Play-Off maçında  Fatsa Belediyespor’a 2-1 yenilmiş ancak  bir diğer maçta Ağrıspor’u 2-0 yenere mutlu sona ulaşmıştı.

Eren ARSLANYILMAZ

 

16 YILLIK KARİYER

 

Ereğli Belediyespor 1 numara gündeminde yer alan Sertaç Güzel, 2002 yılında Mersin İdmanyurduspor ile futbola başladı.  Mersin ekibinde 7 yıl çeşitli yaş gruplarında forma giyen 28 yaşındaki file bekçisi, 2009 yılında A Takıma geçti ve profesyonel oldu. Altyapısında yetiştiği takım ile profesyonel kariyerine adım atan Sertaç, 2 yıl daha Mersin İdmanyurduspor’da oynadıktan sonra, 2011 yılında Turanspor’a transfer oldu. Ankara takımında 2 yıl süreyle forma giyen tecrübeli eldiven, 2013 yılında bir başka başkent takımı Bugsaşspor’a geçti.  Profesyonel kariyerine devam eden Sertaç, sırasıyla  Kayseri Şekerspor, Kemerspor 2003 ve Tokatspor’da oynadı. 28 yaşındaki file bekçisi, 9 yıllık profesyonel kariyerine bu sezonun başında son verdi ve Artvin Hopaspor’a transfer oldu.

 

 

 

 

Ereğli Belediyespor, iç transferde 6 oyuncusu ile nikah tazeledi

 

EREĞLİ’DE İMZA ŞOV

 

Ereğli Belediyespor iç transferde gaza bastı. Antrenör Zafer Şahin’in yeni sezon kadrosunda düşündüğü isimlerle masaya oturan eflatun-beyazlı yönetim, Burak Toker’in ardından Ozan Aydın, Serbay Aydın, Oruj Balashlı, Sercan Çekmen, Muhammet Emin Bakan  ve Volkan Uluğ’un da işini bitirdi.  6 oyuncu, kendilerini birer yıllığına eflatun-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

 

*********************

 

Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor, yeni sezon kadrosu kapsamında transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transfere hızlı bir giriş yaparak dış transferde 3 oyuncu ile anlaşan eflatun-beyazlı takım, iç transfere ağırlık verdi. 9 Mayıs Çarşamba günü antrenör Zafer Şahin’in ile resmi imzaları atan eflatun-beyazlı yönetim, hocanın da raporu doğrultusunda iç transfere başladı. İç transferde ilk olarak transferinde gözdesi Burak Toker ile anlaşan Ereğli Belediyespor, üst üste yaptığı hamlelerle 6 oyuncunun daha işini bitirdi. Antrenör Zafer Şahin’in  gelecek sezon takımda görmeyi istediği oyuncularla masaya oturan yönetim, futbolcularla  yeni sezon için el sıkıştı.

İÇ TRANSFERDE 7 OYUNCU TAMAM

İlk olarak Ereğlili futbolcularla görüşen Ereğli Belediyespor yönetimi, sol bek Ozan Aydın ve orta saha oyuncusu Serbay Aydın ile nikâh tazeledi. Bu iki isimin ardından görüşmelerini sürdüren yönetim,  sezonu 17 golle tamamlayan Azeri golcü Oruj Balashlı’yı da yeniden renklerine bağladı.  Daha önce Burak Toker ile anlaşan Ereğli Belediyespor’un kurmayları,  Ozan Aydın, Serbay Aydın ve Oruj’un ardından sol bek Sercan Çekmen, orta saha oyuncusu Muhammet Emin Bakan  ve geçtiğimiz sezonki performansıyla U18 milli takıma davet edilen 2000 doğumlu Volkan Uluğ’la da anlaşma sağladı.

İMZALAR ATILDI

Gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen Ereğli Belediyespor yönetimi,  her konuda anlaşarak eol sıkıştıkları Ozan Aydın, Serbay Aydın, Oruj Balashlı, Sercan Çekmen, Muhammet Emin Bakan ve Volkan Uluğ’a imza töreni düzenledi. Futbolcular kendileri için düzenlenen törende kendilerini birer yıllığına eflatun-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Eren ARSLANYILMAZ

 

 

 

Ereğli Belediyespor’da 2’nci Zafer Şahin dönemi resmen başladı

 

2’NCİ ZAFER ŞAHİN DÖNEMİ

 

Ereğli Belediyespor, antrenör Zafer Şahin’in  transferini resmiyete döktü. Belediye ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal ile bir araya gelen Şahin ve ekibi resmi imzaları attı.

 

*********

 

Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor, yeni sezon öncesi hoca konusunda hamlesini yaparak,  Zafer Şahin ile ‘yola devam’ dedi. Kısa bir süre önce prensipte anlaştığı antrenör Zafer Şahin’i  geçtiğimiz günlerde kesin olarak anlaşmaya varıldığını resmi facebook hesabından duyuran eflatun-beyazlı yönetim, hoca ile  resmi sözleşme imzaladı.

Ereğli Belediye ve Kdz.Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal ile bir araya gelen Teknik direktör Zafer Şahin, yeni sezon için resmi imzayı attı. Zafer Şahin, geçtiğimiz sezon birlikte çalıştığı yardımcılarıyla yeni sezonda da görev yapacak.  Şahin’in ekibinde Sertaç Gezer yardımcı antrenör, Serkan Dedeoğlu ise kaleci antrenörü olarak yer alacak.