Sincan’ı da devirerek dikkatleri çeken Ereğli, sağlam adımlarda zirve yürüyüşünü sürdürüyor

SON MODA EREĞLİ

Üst üste 4 maçını kazanan Ereğli Belediyespor,  şampiyonluk umutlarını yeşerttiği gibi, grupta dikkatleri üzerine çekti.  Ayak sesleriyle rakiplerine gözdağı veren Eflatun-beyazlı takım, kazandığı 4 maçın son 3’üncü gol yemeden kapattı.

**********

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6’ıncı Grup’ta mücadele eden Ereğli Belediyespor’un çıkışı devam etti. Son 3 maçını kazandıktan sonra geçtiğimiz Pazar günü zorlu başkent deplasmanında Sincan Belediyespor’u 4 golle yenen eflatun-beyazlı takım, galibiyet serisini 4 maça taşıdı. Zafer Şahin yönetiminde şaha kalkan Ereğli Belediyespor, üst sıralara doğru yelken açtı.

PUAN CETVELİNDE SIÇRAMA YAPTI

Çok değil bundan 4 hafta önce 6 puanı bulunan Ereğli Belediyespor, önce Kırşehir Belediyespor’u ardından MKE Kırıkkalespor yenerek çıkışa geçti. Bu çıkışını Çankırıspor ve son olarak Sincan Belediyespor maçlarına da yansıtan eflatun-beyazlı takım, son 4 haftada 12 puan topladı.  Toplamda 18 puana ulaşan Ereğli Belediyespor,  11’inci haftayı 4’üncü sırada kapattı. Ereğli Belediyespor, bu çıkışıyla rakiplerin korkulu rüyası haline geldi. Dikkat çekçi bir performans sergileyen eflatun-beyazlı takım, şampiyonluk umutlarını yeşertti.

Eren ARSLANYILMAZ

GOLE KAPALI

Zafer Şahin’in gelişiyle birlikte olumlu bir havanın estiği Ereğli Belediyespor, üst üste kazandığı 4 maçın son üçünde gol yemedi. MKE Kırıkkalespor’u 2-0, Çankırıspor ve Sincan Belediyespor’u 4-0 yenen eflatun-beyazlı takım, rakip hücumlara şans tanımadı. Ereğli, kazandığı son 4 maçta 12 gol kaydetti.

SİHİRLİ RAKAM 4

Ereğli Belediyespor, ‘4’ rakamını çok sevmiş olacak ki son haftalarda bu sayıyla iç içe…  Son iki maçını 4’er golle kazanan Eflatun-beyazlı takım, son 4 maçından da galibiyetle ayrıldı.  4 hafta öncesine kadar 6 puanla 8’inci sırada yer alan Ereğli Belediyespor, yakaladığı seri galibiyetlerle 4 basamak yükselerek haftayı 4’üncü sırada kapattı.

 

Azeri golcü parmak ısırtıyor

 

Azeri futbolcu Oruj, son haftalardaki performansıyla parmak ısırtıyor. Sezonun ilk haftalarında İbrahim Ülüm’ün gölgesinde kalan Oruj, verilen şansı iyi kullandı.  Azeri golcü, son iki maçta rakip fileleri 3 kez sarstı