Zonguldak Kömürspor, Antalya kampını 6 Ocak Cuma günü noktalayacak

SONA GELİNDİ

Zonguldak Kömürspor geri sayıma geçti… Kırmızı-lacivertli takım, 25 Aralık tarihinde başlattığı Antalya kapında sona geldi. 10 günü geriden bırakan Zonguldak Kömürspor, 6 Ocak Cuma günü Antalya’dan dönüş yapacak.

*******

         

Zonguldak Kömürspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. 25 Aralık tarihinden itibaren Antalya’da kamp kuran kırmızı-lacivertli takım, artık  kampın sonuna geldi. 10 gündür çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Şenol Demir ve öğrencileri, 6 Ocak tarihinde kampı noktalayacak.

Devre arası hazırlıkları kapsamında Antalya’da 10 günü geride bırakan kırmızı-lacivertli takım, bu süreçte 3 hazırlık maçı yaptı. İlk sınavında 3’üncü Lig takımı Kocaelispor ile kozlarını paylaşan Zonguldak Kömürspor, sahadan 2-1 yenilgiyle ayrıldı. 2’nci sınavını 2’nci Lig Kırmızı Grup takımı Hatayspor ile yapan Zonguldak, mücadeleden 0-0 golsüz beraberlikle ayrıldı. Temsilcimiz Antalya’daki hazırlık maçlarına Tokatspor maçıyla devam etti. Mücadeleyi 2-1 kazanan Zonguldak, 3. Maçında ilk galibiyetini aldı.

“KAMPIN MEYVELERİNİ İKİNCİ YARIDA ALACAĞIZ”

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, kampta her şeyin yolunda olduğunu söyledi. İkinci yarıya iyi başlamak adına kampta iyi hazırlandıklarını belirten Demir, “10 günü geride bıraktığımız çalışmalarda her şey gayet yolunda. Futbolcularım  idmanlarda istediklerimiz harfiyen uyguluyor. Kampın meyvelerini ikinci yarıda alacağız. Bunun için çok çalıştık. Amacımız ikinci yarıda üst sıraları hedeflemek olacak. Küme de kalmak ilk amacımız.  Ama  gidişata göre Play-Off neden olmasın. Kampın da sonuna geldik. Tam kesin olmamakla birlikte  önümüzde bir hazırlık maçı var.  4 Ocak Çarşamba (bugün) yada 5 Ocak Perşembe (Yarın) bir hazırlık maçı yapacağız.  6 Ocak tarihinde kampı bitireceğiz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ