21-Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında Türkiye’de 7 şehrin ev sahipliğinde yapılacak FIFA U20 Dünya Kupası öncesi, Millilerimiz hazırlıklarını sürdürüyor. Düzce Topuk Yaylası’nda 1haftalık kamp çalışmasını tamamlayan ay-yıldızlılar, 12 Haziran tarihinde İstanbul’a geçiş yaptı. C Grubu'nda Kolombiya, Avustralya ve El Salvador ile eşleşen Millilerimiz İstanbul BJK Tesisleri’nde 2’nci günü geride bıraktı. Gençler, bugün Paraguay ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

ŞAHİN:“DÜNYA KUPASI'NDA OYNAMANIN HEYECANI VE SORUMLULUĞU İÇİNDEYİZ”

U20 Milli Takımımızın geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği antrenman öncesinde Milli Takım oyuncularımız Cenk Şahin ve Cumali Bişi basın mensuplarının önüne çıktı. U20 Milli takımız ile birlikte Dünya Kupası’nda boy gösterecek Zonguldaklı genç yetenek Enver Cenk Şahin ile Cumali Bişi, Düzce Topuk Yaylası’nda geçen 1 haftalık çalışmalara ve hazırlıkları değerlendirdi. Kampta 10 günü geride bıraktıklarını söyleyen Cenk Şahin, 21 kişilik kadronun uzun zamandır bir arada oynamasının çok önemli bir avantaj olduğuna dikkat çekerek, U20 Dünya Kupası için çok heyecanlı olduklarını söyledi. Cenk Şahin, "Pazartesi günü Trabzon'a geçeceğiz. Öncesinde tek hazırlık maçımız olan Paraguay karşılaşmasını oynayacağız. Dünya Kupası'nda oynamanın heyecanı ve sorumluluğu içindeyiz" dedi.

BİŞİ: “FİNALE ULAŞMAK İSTİYORUZ”

Çok iyi çalıştıklarını ve eğlenceli bir arkadaşlık gruplarının olduğunu söyleyen Cumali Bişli de, "Kampın ilk etabı olan Topuk Yaylası çok güzel geçti. Hiç sakatlık olmaması da çok sevindirici. Şimdi BJK tesislerinde çalışacağız. Ben bu sahada Beşiktaş altyapısı ve A takımında oynamıştım. FIFA U20 Dünya Kupası'nda da önce gruptan çıkmak daha sonra da finale kadar ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Moral motivasyonu üst seviyede olan millilerimizin keyfi oldukça yerinde

 

Enver Cenk Şahin takım arkadaşı Cumali Bişi ile basının önüne çıktı