Bölgesel Amatör Lig takımı Kozlu Belediyespor’da işler yolunda gitmiyor. Üst üste 2 maçını kaybeden yeşil-beyazlı takım, bu yenilgilerle kendini ateşe attı.

 

Önce Çayırovaspor’a deplasmanda mağlup olan Kozlu Belediyespor ardından sahasında Büyükçekmecespor’a yenildi. 21 puanda kalan Bülent Öztürk yönetimindeki Kozlu Belediyespor yaşadığı puan kayıplarıyla düşme korkusunu yakından hissetmeye başladı. Küme düşmeme mücadelesi verdiği Kilimli Belediyespor’un kazandığı haftaları puansız  kapatan yeşil-beyazlılarda moraller bozuk. Sarı-siyahlı takım ile puan farkının iyice erimesi nedeniyle Kozlu Belediyespor’u sancılı güler bekliyor.

Eren ARSLANYILMAZ

“ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARA BAKACAĞIZ”

Kozlu Belediyespor’un Antrenörü Bülent Öztürk, 1-0 kaybettikleri Büyükçekmecespor maçını değerlendirdi. Öztürk, çok iyi mücadele ettiklerini ancak bunu skora yansıtamadıklarını söyleyerek, “Çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. İkinci yarı oyundan düştük.  Rakip penaltıyı atamadı ama dönüşünde duran toptan golü yedik. Bizim için kötü bir skor oldu. Genç bir takımız. Yapabildiklerinin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Bu mücadeleyi gösterdikleri sürece biz ligde kalacağımıza inanıyoruz. Önümüzdeki haftalara bakacağız” dedi.