Ereğli Belediyespor’un  hocası Hüseyin Aydoğan, transferlere açıklık getirdi

 
ŞOV AMAÇLI TRANSFER YAPMIYORUZ

 Ereğli Belediyesporlu teknik adam Hüseyin Aydoğan, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Yapılan transferlerin karakterli ve kaliteli olduğunu söyleyen Aydoğan bu kriterlerin yanı sıra  kulübün bütçesine de uygun olduğunu vurgulayarak, “Şov amaçlı değil ihtiyaca göre transfer yaptık” dedi.

 ***************************

 Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor’un hocası Hüseyin Aydoğan,  yeni sezon programı  ve transferler hakkında açıklama yaptı. Başarılı teknik adam, geçen sezonun başlama tarihini baz alarak Temmuz sonu ve Ağustos başı gibi hazırlıklara start vereceklerini söyledi. Yeni sezonun startını vermeden 15 Temmuz’dan sonra kulüp tesislerinde seçme düzenleyerek kolları sıvayacaklarını belirten Aydoğan,  transferleri şov amaçlı değil ihtiyaca göre yaptıklarını vurguladı.

 “PLAN VE PROGRAMIMIZI YAPMAYA BAŞLADIK”

51 yaşındaki teknik adam Hüseyin Aydoğan, yeni sezon programı kapsamında liglerin geçen sezon başlama tarihini baz aldıklarını söyleyerek, “Yeni sezon için çember daralıyor. Plan ve programımızı yapmaya başladık. Ancak henüz liglerin başlama tarihi kesin olarak açıklanmadı. Ama geçtiğimiz sezona göre hareket edersek eğer, Temmuz sonu ve Ağustos’un ilk haftası çalışmalarımıza başlarız. Bunun öncesinde işe ilk olarak seçme yaparak başlayacağız. 15 Temmuz’un ardından kendi tesislerimizde bölgedeki futbolculara yönelik bir seçmeler yapacağız. Ve sonrasında yeni sezon için kolları sıvayacağız” şeklinde konuştu.

 “HEDEFİMİZ TABİKİ ŞAMPİYONLUK”

Camianın beklentilerine cevap vermek için Ereğli Belediyespor’da göreve başladığını söyleyen Aydoğan, “Hedefi olan bir kulüpteyim. Camianın uzun yıllardır süren profesyonel lig özlemi var. Bu özleme son vermek ve beklentilere cevap vermek için buradayım. Hep birlikte el ele vererek bu güzel ilçeyi hak ettiği yerlere taşıyacağız. Birlik ve beraberliği sağladığımız takdirde başarı kendiliğinde gelir. Hedefimiz tabi ki şampiyonluk” dedi.

 

“UYGUN KRİTERDE OLAN OYUNCULARI KADROMUZA KATTIK”

Transfer çalışmalarını sürdüğünü belirten Hüseyin Aydoğan, “Kadromuza genç oyuncuyu da sayarsak 11 futbolcu transfer ettik. Bu transferleri yaparken, kalitesine ve karakterine baktık ve en önemlisi kulübün bütçe planlamasına uygun hareket ederek yaptık. Kadromuzu kuruyoruz. Sayı vermek doğru olmaz ama ihtiyacımız önemli olan. Şu kadar daha transfer yapabiliriz diyemiyorum. Dediğim gibi ihtiyacımız önemli. Bu arada transfer çalışmalarımız devam ediyor. Şunu söyleyebilirim; bir stoper ve santrafor düşünüyoruz. Diğer yandan ise şov amaçlı hiçbir transferi düşünmedik. Bize uygun kriterde olan oyuncuları kadromuza kattık” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

***Kariyerinde 2 şampiyonluk yaşayan Hüseyin Aydoğan, 3’üncü şampiyonluğunu Ereğli’de yaşamak istediğini söyleyerek, camianın özlemine son vermek istiyor

 

11 OYUNCUNUN İŞİ TAMAM

Ereğli Belediyespor, dış transferde şuana kadar 11 oyuncuyu transfer etti. Neviehirspor’dan 23 yaşındaki forvet Quesi Jonathan Weston, Utaş Uşakspor’dan 23 yaşındaki kanat oyuncusu Burak Toker, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’dan 24 yaşındaki sol bek Sercan Çekmen, Çekmeköy Belediyespor’dan 30 yaşındaki  kanat oyuncusu Ramazan Bal, Güzelorduspor’dan 31 yaşındaki kaleci Ahmet Arat,  Karaköprü Belediyespor’dan 26 yaşındaki orta saha Muhammed Kurt, Görelespor’dan 22 yaşındaki stoper Fehmi Kara, Sökespor’dan 26 yaşındaki kaleci Ufuk Tahtalı, Nevşehirspor’dan  26 yaşındaki orta saha Okan Avcı, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’dan 25 yaşındaki sağbek Enes Diyarlı’yı kadrosuna katan Ereğli Belediyespor, bu isimlerin yanı sıra geleceğe yönelik 17 yaşındaki Volkan Uluğ’u bünyesine kazandırdı.

 EREĞLİ, 7 OYUNCU İLE NİKAH YENİLEDİ

Transferde ilk olarak mevcut kadrodan başlayan Ereğli Belediyespor, 7 futbolcuyu yeni sezon kadrosuna kattı. Eflatun-beyazlı yönetim, kadroda görmeyi düşündüğü Cihat Öztürk, Oğuz Yalçın, Ahmet Olgun, Ozan Aydın, Serbay Aydın, Alihan Tezel ve Tuhan Altuntaş ile her konuda anlaşarak nikah yeniledi