9 yıldır Zonguldak Kömürspor forması giyen ve 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 30 yaşında ki tecrübeli sağ bek oyuncusu Burak Can Et, Kömürspor yönetimi ile iki taraflı anlaşarak sözleşmesini fes etti. Kırmızı Lacivertli oyuncu bugün Kömürspor kulüp binasına gelerek bonservisini alıp kulüpten ayrıldı.

‘’Ortak alınan karar’’

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli sağ bek oyuncusu Burak Can Et,ortak alınan karar olduğunu söyleyerek, ‘’Teknik direktörümüz Cahit Terzi ve Genel Kaptanımız Hakan Hürfikir’le görüşüyoruz. Ama bir türlü dikiş tutturamadık. Zaten 2 3 senelik de bir sakatlık durumu var. Oynadık 5 6 maç ama olmadı. Böyle bir karar alındı saygı göstermek zorundayız. Nasıl sezon başı iyi niyet göstererek kabul ettiler, şimdi de böyle bir tercih varsa saygı duyacağız. Orta da art niyetin olmadığını biliyorum’’dedi.

‘’Hiçbir pişmanlığım yok’’

Hiçbir pişmanlığı olmadığı ifade eden Et, ‘’Birkaç yerde gönderilmeyle ilgili olumsuz şeyler söylenmiş. Bu karşılıklı konuşarak anlaşılan bir şey. Futbolda bunlar var. Saygı duyacağız. Bu zamana kadar yaptıkları için teşekkür ediyorum. Elimden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Gelin nokta böyle olmasaydı daha güzel olurdu. 9 yılımı burada geçirdim. Hiçbir pişmanlığım yok. Ama bunlar futbolda var. Takımdan ayrılmak ya da gönderilmek bunlar olağan şeyler’’diye konuştu.

‘’Şuan için bir teklif yok’’

Zonguldak Kömürspor’un başarılı sağ bek oyuncusu Burak Can Et, şuan kendisine gelen teklif olmadığını söyleyerek, ‘’Şuan bire bir hiç kimseyle görüşmedik. Teklif gelmedi. Bakacağız. İhtiyacı olan takım var mı? Yok mu?. Arayan soran illa ki olacak. Ön ayak olan ağabeylerimiz de olacak’’dedi.

Emre Can BAYRAM