SPORCU FABRİKASINDA ANTRENMANLAR BAŞLIYOR… KÖRLİNG SALONU İÇİN İHALEYE GİDİLİYOR

2016 yılında yapımına başlanan sporcu fabrikası tamamlandı… Avrupa ve Dünya Şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi temsil edecek sporcuların çıkarılması hedeflenen sporcu fabrikasında bugün itibariyle antrenmanlar başlıyor. Sporcu fabrikasının içerisinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binası, Gençlik Merkezi binası, konferans ve tiyatro salonu, taekwopndu salonu, güreş salonu, judo salonu, masa tenisi, karete, boks, jimnastik, okçuluk ve bireysel antrenman salonları yer alıyor. 

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel,  yapımı tamamlanan sporcu fabrikasında incelemeler yaparak, tesis amiri Cemal Demirci’den bilgiler aldı. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, Zonguldak’a modern bir tesis kazandırmanın gururu içerisinde olduklarını söyleyerek, sporcu fabrikası il beraber Avrupa ve Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek milli sporcular çıkarmak istedikleri vurguladı. Yüksel, ayrıca körling salonun faaliyete geçirilmesi ve eksiklerin giderilmesi için 17 Ekim’de ihaleye gideceklerini söyledi.

‘’Milli sporcular çıkararak, sporcu sayısında da artış bekliyoruz’’

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, sporcu sayısında artış olacağını söyleyerek, ‘’Sporcu fabrikasında ki ferdi branşlardaki antrenman çalışmalarımız bugün itibariyle başlıyorlar. Sporcuların bundan sonra kendilerine yakışır şekilde antrenmanlarını gerçekleştirecekler. Burada yapacakları çalışmalarla ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Onların yakışan güzel bir tesis oldu. İnşallah hedefimiz ay yıldızlı forma altında ülkemizi temsil edecekler sporcular çıkarmak. İnanıyorum ki sporcu fabrikamızla beraber hem sporcu sayısında artış hem de onlarca millisporcumuz buradan çıkacaktır’’dedi. 

‘’ Buzlanma, nem alma, havalandırma sisteminin yapılması ve çevre düzenlemesi için ihaleye çıkıyoruz’’ 

Körling salonunda ki eksiklerin giderilmesi ve hizmete açılması için ihaleye gittiklerini ifade eden Yüksel, ‘’Körling salonu ile ilgili 17 Ekim’de ihalemizi yapacağız. Daha sonra da kısa bir süre içerisinde planlamamızı yaparak körling salonumuzu açacağız. Teknik olarak yapılması planlanan çalışmaların hepsi bu ihale kapsamında yapılacak. Buzlanma, nem alma, havalandırma sisteminin yapılması ve çevre düzenlemesi için ihaleye çıkıyoruz. İnşallah biran önce çalışmaları yaparak spor severlerin hizmetine açmak istiyoruz’’şeklinde konuştu. 

Emre Can BAYRAM