AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Gençlik Spor Bakanlığı tarafından Karaelmas Kemaş Köksal Stadyumu'nun zeminin değişmesi, istinat duvarı ve tartan pistin tamiri için 600 milyon liralık bütçe ayrıldığını açıkladı.


TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un iç sahada maçların oynadığı ve antrenman sahası olmadığı için antrenmanlarını yaptığı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu ile ilgili müjdeli haber geldi. Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, çim değişimi, tartan pist değişimi ve istinat duvarının yenilenmesi için gerekli şartların oluşarak ihaleye gideceğini açıkladı.

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 'Merkez ilçemizde 2 milyon 600 bin lira bedelle Kemal Köksal Stadyumunun İstinad duvarı, doğal çim yenileme ve atletizm pisti onarım çalışması gerçekleştirirlecek'dedi.

Öte yandan Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, desteklerinden dolayı Gençlik Spor Bakanı Dr. Muharrem Mehmet Kasapoğlu, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar ve Polat Türkmen'e teşekkür etti.

Emre Can Bayram