1.Amatör Kilimli Grubunun 3’üncü haftasında Lider Subatanspor, bugün Çatalağzı Ümit Saka Sahasında üst sıralara tırmanma mücadelesi veren Çates Işıkspor’a konuk oldu. Lider, Subatanspor, Akın’ın golleriyle Çates Işıkspor’u 2-1 mağlup etti. Çates Işıkspor’un tek golünü ise Beyazıt kaydetti.  Subatanspor, 3 haftada aradan sonra puanını 9’a çıkartarak, yoluna nağ mağlup devam etti.

Gol perdesini Akın açtı

Maça etkili başlayan Subatanspor ilk dakikalardan itibaren maçın kontrolünü  eline alan isimdi. Subatanspor, 5’inci dakika da Akın’ın ceza sahası içinde aşırtma şutunu kaleci Mustafa kurtaramadı. (1-0) Golün ardından beraberlik çabası içine giren Çates Işıkspor, gol pozisyonlarına girse de sonuç alamadı. İlk yarı başka gol olmayınca Subatanspor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Son sözü akın söyledi

İkinci yarıya sil baştan başlayan Çates Işıkspor, beraberlik için Subatanspor kalesine yüklense de bir türlü aradığı golü bulamadı. Çates Işıkspor, 50’inci dakika da Beyazıt’ın golüyle durumu 1-1 getirdi. Maçın son bölümlerinde baskıyı iyice arttıran Subatanspor, 90+2’inci dakika da Akın tekrar sahne aldı(2-1)Maçta başka gol olmayınca Subatanspor maçı 2-1 kazandı.

Emre Can BAYRAM

SAHA: Çatalağzı Ümit Saka Sahası

HAKEMLER: Furkan Çakır**, Davut Özen**, Davutcan Çubukcu**

ÇATES IŞIKSPOR: Mustafa**, Kerem**, Mutlu**, Hasan**, Beyazıt**, Ersen**, Mert**(Dk.56Oğuzhan*), Oktay**(Dk.46 Hakan*), Özgür**, Feyyaz**, Furkan**(Dk.49 Sercan*)

SUBATANSPOR: Kerim**, Nazım**, Enes**(Dk.27Kazım**), Erdem***, Can***, Ogün**(Dk.46Uğur**), Gökhan***, Burak***, Barış***, Akın***, Okan**(Dk.48 Kürşat**)

GOLLER: Dk.5,90+2 Akın(Subatanspor), Dk.50 Beyazıt(Ç