Muslu Belediyespor’u 2-0’la geçen Subatanspor,  Süper Amatör Lige çıkacak takımların belli olacağı 8 takım arasına adını yazdırdı

SUBATAN PLAY-OFF’A KOŞTU

Kilimli Grubu’nda normal sezonu aynı puanla kapatan ve ikili averajda da birbirlerine üstünlük kuramayan Subatanspor ile Muslu Belediyespor statü gereği ekstra bir maç daha yaptı. Play-Off’a direk çıkacak takımın belli olacağı mücadeleyi Subatanspor 2-0 kazandı. Bu sonuçla Play-Off’a adını yazdıran lacivert-beyazlılar,  maç sonu büyük sevinç ve coşku yaşadı.

 *******************

Zonguldak 1.Amatör Küme Kilimli Grubu’nda normal sezonunu 22’şer puanla tamamlayan Subatanspor ile Muslu Belediyespor arasında sıralamanın  ve play off’a direk yükselecek takımın  belli olacağı maçta kazanan Subatanspor oldu. Fener Sahası’nda oynanan final niteliğindeki mücadelede Muslu Belediyespor’u 2-0 mağlup eden Subatanspor, Play-Off’ta mücadele edecek 8 takım arasına katılmaya hak kazandı.

GOL PERDESİNİ BARIŞ AÇTI

Maça hızlı başlayan Subatanspor, henüz 6’ıncı dakikada öne geçti. Bu dakika içinde sahneye çıkan Barış, takımının öne geçiren golü kaydetti. Golün ardından beraberlik için yüklenen Muslu Belediyespor gol pozisyonları bulsa da sonuç alamadı ve ilk yarı Subatanspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

SERCAN NOKTAYI KOYDU

İkinci yarıya etkili başlayan Muslu Belediyespor oldu. Gol için risk alan Muslu, savunmada boşluk verince kalesinde 2’nci golü gördü. Rakibin hatasını affetmeyen Subatanspor, 77’de Sercan’ın golüyle durumu 2-0 getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Subatanspor, maçı 2-0 kazandı.

Emre Can BAYRAM

SAHA: Fener

HAKEMLER: Emrah Asil Büyük Yıldırım**, Taner Köse**, Erdinç Yaman**

SUBATANSPOR: Kerim***, Ahmet***, Erdem**(Dk.60 Gökhan**), Emre***, Temelcan***, Ersen**(Dk.90 Tayfun), Sercan***, Serkan***, Akın***, Burak**(Dk.87 Muhammet), Barış***

MUSLU BELEDİYESPOR: Okan**, Hasan**, Erhan**, Furkan**, Kemal**, Mesut**, Doğuş**, Yahyacan**, Burak**, Kaan**, Ahmet**(Dk.80 Sezer *)

GOLLER: Dk.6 Barış, Dk.77 Sercan(Subatanspor)

 

Etti 6

Süper Amatör Lige yükselecek takımların belli olacağı Play-Off grubunda mücadele edecek 8 takımdan  6’sı belli oldu.  Merkez Grubu’nda İhsaniyespor, Capeti Merkez Atölyesispor, Çaycuma Grubu’nda Filyos Ateşspor, Saltukovaspor, Ereğli Grubu’nda Gülüç Belediyespor’un ardından son olarak Subatanspor’un da  Play-Off’a yükselmesiyle takım sayısı 6 oldu. Son iki takım ise Gümeli-Muslu Belediyespor, Perşembe Belediyespor-Üzülmezspor arasında oynanacak ekstra Play-Off maçlarının ardından belli olacak.