Zonguldak 2’nci Amatör Küme Merkez Grubu’nun iddialı takımlarından Subatanspor cephesinde sezonu galibiyetle açmanın sevinci hakim.  Mustafa Özdemir başkanlığında deneyimli çalıştırıcı Ahmet Terzi yönetimindeki Kilimli takımı, Tepebaşıspor’u ilk maçında 2-0 mağlup etti ve iddialı olduğunu kanıtladı.
AHMET TERZİ BAMBAŞKA BİR HEYECAN İÇİNDE
Sezon öncesi baştan aşağı yenilenen Kilimli takımında hedef şampiyonluk yaşamak.  Bu nedenle Mustafa Özdemir başkanlığında oluşan yeni yönetim, takımı hedeflerine taşıması için deneyimli çalıştırıcı Ahmet Terzi ile anlaşarak, spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.
Geçtiğimiz senelerdeki takımı yüzde 90 oranında değiştiren Ahmet Terzi ve Subatanspor  yepyeni hayallere doğru yelken açtı. 4 yıl önce Kilimli Belediyespor’u 
Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de  çalıştıran tecrübeli isim, şimdi ise farklı  bir  arenada boy gösteriyor. Bir Antrenör için uzun bir zaman sonra yeşil sahalara 2’nci Amatör takımı Subatanspor ile dönen Ahmet Terzi bambaşka bir heyecan yaşıyor.
“MUSTAFA’YI KIRAMADIM VE TEKLİFİNİ KABUL ETTİM”
Terzi, çok sevdiğini söylediği Kulüp Başkanı Mustafa Özdemir’in ricasını kıramadığını ve Subatanspor ile anlaştığını söyleyerek, “Mustafa’yı çok severim. Onun da futbolu çok sevdiğini ve bu işi nasıl bir heyecan ve zevkle yapacağını bildiğim için teklifini kabul ettim. Yaklaşık 2 aydır çalışıyoruz. Bana bu heyecanı yaşattığı için Mustafa Özdemir’e teşekkür ediyorum” dedi.

“BEN HEDEF ADAMIYIM”

Takımının hedefi hakkında konuşan Terzi, kendisinin bir hedef adamı olduğunu söyleyerek, “Benim çalıştığım kulüplerin her zaman bir hedefi olmuştur. Ben de hedef adamı olarak, bana güvenenleri mahcup etmemek adına şampiyonluğu hedefliyorum. Bunu da başaracağız” dedi.
                                                                                                                                                                          Eren ARSLANYILMAZ