36 yaşındaki eldiven Kader Boz’un yeni adresi Subatanspor oldu

 

SUBATAN’IN ‘KADER’İ ONUN ELİNDE

 

 

Subatanspor’dan kaleye flaş transfer… 1’inci Amatör Küme Kilimli Grubu’nun iddialı takımı, Gökçebeyspor ile yollarını ayıran 36 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Kader Boz’u kadrosuna kattı.

 

***********

Zonguldak 1’inci Amatör Küme Kilimli Grubu’nda mücadele eden Subatanspor, transfer çalışmaları kapsamında flaş bir ismi kadrosuna kattı. İkinci yarının ilk hafta maçında Karadonspor ile 1-1 berabere kalarak zirve yolunda çok önemli bir kayıp yaşayan Kilimli takımı,  2016-2017 sezonunun ilk yarısını Gökçebeyspor’da geçiren kaleci Kader Boz ile her konuda anlaştı.  11 puanla zirvenin 5 puan gerisinde 2’nci sırada yer alan Subatanspor, Kader’i kadrosuna katarak flaş bir transfer imza attı.

11’İNCİ TAKIMI SUBATAN OLDU

17 yıllık futbol kariyerine sahip olan tecrübeli eldiven Kader Boz, bu süreçte 10 farklı takımın kalesini korudu. 1999 yılında Kedaşspor ile başlayan futbol yaşantısında Çaydamarspor, Dilaverspor, Zonguldak Gençlikspor, 650 yataklı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesispor, Çaycumaspor, Saltukovaspor, Ereğli Belediyespor ve Gökçebeyspor formalarını giydi.  Subatanspor, Kader’in kalesini koruyacağı 11’inci takım oldu.

“SUBATAN’IN BAŞARISI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Subatanspor ile her konuda anlaşmaya vardığını söyleyen Kader Boz,  “Daha önceki takımlarda her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bu durum Subatanspor’da da geçerli olacak. Önceki takımım Gökçebeyspor’a da hedefleri doğrultusunda başarılar diliyorum” dedi.

 

Eren ARSLANYILMAZ