Zonguldak Kömürspor, 31’inci haftada deplasmanda konuk olduğu Çatalcaspor’u tek golle devirdi. Hüseyin Yılmaz’ın golüyle hanesine 3 puan yazdıran Zonguldak Kömürspor, hem rakibini ilk kez yenmenin, hem de Play-Off’u garantilemenin mutluluğunu yaşadı.

2’nci Lig hesapları yapan Zonguldak Kömürspor,  deplasmanda Çatalcaspor’un konuğu oldu. Ziya Altınoğlu Stadı’nda yaklaşık 3 bin taraftarın desteğini arkasına alan kırmızı-lacivertli takım, maça iyi başladı. Ancak skora gitmekte zorlanan Zonguldak Kömürspor’un imdadına genç oyuncu Hüseyin Yılmaz yetişti. 29’uncu dakikada serbest atış kazanan Zonguldak Kömürspor’da topun başına Hüseyin geçti. Hüseyin’in frikikten attığı golle kırmızı-lacivertli takım 1-0 öne geçti. Her şey Zonguldak Kömürspor’un istediği gibi gitti. 35’inci dakikada Çatalcaspor’dan Erhan Aydın kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Zonguldak Kömürspor soyunma odasına hem sayısal hem de skor olarak önde girdi.

İkinci yarıda bir kişi eksik oynayan rakibi karşısında pozisyona giren Zonguldak Kömürspor bunları golle sonuçlandıramadı. İkinci 45 dakikada ne Zonguldak’ın ne Çatalca’nın girişimleri sonu verdi. Temsilcimiz, ilk yarıda Hüseyin Yılmaz’ın attığı golle maçı 1-0 kazandı.

Eren ARSLANYILMAZ

Play-Off cepte

Zonguldak Kömürspor 2’nci lig için ilk hedefine başarıyla ulaştı. Temsilcimiz, Çatalcaspor’u deplasmanda 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala Play-Off’u garantiledi. Zonguldak Kömürspor, 6’ncı sırada bulunan Bursa Nlüferspor ile 7 puanlık farkı korudu.

3 haftanın kaldığı ligde kırmızı-lacivertli takım, Tuzlaspor ve Şekerspor ile oynanacak Kırmızı-lacivertli takım, bu iki maçı en kötü ihtimalle kaybetse dahi, son hafta Bozüyükspor karşısında hükmen galip ilan edileceğinden dolayı, Play-Off’u garantilemiş oldu.

Frikikten avladı

Son haftalarda ilk onbirde fazla şans bulamayan Zonguldak Kömürspor’un genç oyuncusu Hüseyin Yılmaz, Çatalcaspor’a karşı attığı frikik  golüyle  hem galibiyeti getirdi hem de Play-Off’ları…  Hüseyin Yılmaz, attığı golle ayrıca 19 hafta süren gol orucunu da bozmuş oldu. En son ligin ilk yarısında Tire ile oynanan ve 3-0 kazanılan maçta gol atan Hüseyin, 19. hafta da çataclaspor’a karşı attığı golle bu sezonki  2’nci golünü kaydetti. Hüseyin, Kupa’da da 2 gol kaydetmişti.

STAT: Ziya Altınoğlu

HAKEMLER: Meliz Özçiğdem **, Ahmet Yakayca **, Yusuf Yaratıcı **

ÇATALCASPOR: Sercan **, Oğuz **, Sertaç ** ( Dk.78 Burhan *) Alp **, Erhan*, Muhammet * ( Dk. 78 Berk *), Oğuzhan **, Tayfun **, Okan **, Murat ** ( Dk. 78 Özgür *)

ZONGULDAKSPOR: Hamit ***, Burak ***, Akın ** ( Dk.60 Batuhan **), Semih ***, Rıdvan ***, Mert ***, Suat ***, ( Dk. 83 Serkan **), Emre ***, Okan ***, Berkan ***, Hüseyin *** (Dk. 77 Onur **)

GOL: Dk. 29 Hüseyin Yılmaz ( Zonguldak)

KIRMIZI KART: Dk. 34 Erhan ( Çatalca)