1’inci Amatör Küme’de Play-Off heyecanı 11 Şubat Pazar günü başlıyor 

Süper Lig Yolcusu Kalmasın 

Süper Amatör Lige çıkacak 3 takımın belli olacağı 1’inci Amatör Küme Play-Off grupları ve eşleşmeleri belli oldu.  8 takımın mücadele edeceği Play-Off’lar 11 Şubat Pazar günü başlayacak.  Play-Off statüsüne göre, çift maç eleme usulüne göre oynanacak maçlar sonunda grup birincileri Süper Amatör Lige çıkacak. Finali kaybedenler,  terfi edecek 3’üncü ve son takımın belirleneceği son bir maç daha yapacak.

 

************ 

Zonguldak 1’inci Amatör Küme’de asıl heyecan şimdi başlıyor. Normal sezonun tamamlanmasının ardından başlayacak Play-Off’larda  dün kura heyecanı yaşandı.

Süper Amatör Lige çıkacak 3 takımın belli olacağı Play-Off’lara Merkez Grubu’ndan İhsaniyespor, Capeti Merkez Atölyesispor, Çaycuma Grubu’ndan  Filyos Ateşspor , Saltukovaspor, Perşembe Belediyespor, Kilimli Grubu’ndan Subatanspor, Ereğli Grubu’ndan  Gülüç Belediyespor katıldı.  Play-Off’ta mücadele edecek 8’inci ve son takımın belirleneceği maçta Muslu Belediyespor ile Gümelispor  rövanş maçında bugün karşılaşacak. 1-1 sona eren ilk maçın ardından skor avantajını alan takım Play-Off’a 8’inci takım olarak adını yazdıracak.

İŞTE GRUPLAR

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) toplantı salonunda yapılan kura çekimi ile gruplar ve eşleşmeler belli oldu.  Play-Off’ta mücadele edecek takımların temsilcilerinin yer aldığı toplantı sonucu A Grubu’nda Gülüç Belediyespor, Filyos Ateşspor, Capeti Merkez Atölyesispor ve Muslu-Gümeli maçının galibi, B Grubu’nda Subatanspor, Saltukovaspor, Perşembe Belediyespor ve İhsaniyespor yer aldı.

STATÜ ŞÖYLE

11 Şubat Pazar günü başlayacak Play-Off’lar statü gereği  çift maça eleme usulüne göre oynanacak. Grup finalini kazanan 2 takım Süper Amatör Lige çıkacak. Finali kaybedenler için şans devam edecek.  Kaybedenler arasında oynanacak maçın ardından Süper Amatör Lige çıkacak 3’üncü ve son takım belli olacak.

 

A Grubu: 

Gülüç Belediyespor-Capeti Merkez Atölyesispor

Filyos Ateşspor- Muslu-Gümeli galibi

B Grubu:

Subatanspor-Saltukovaspor

İhsaniyespor-Perşembe Belediyespor