SÜPER LİGDE KALICI OLMAK İSTİYORUZ

İhsaniyespor Kulüp Başkanı Mehmet, Akardaşbir çok belediye takıma karşı Süper Ligde mahalle takımı olarak mücadele ettiklerini söyleyerek, hedeflerinin bu ligde kalcı olmak istediklerini vurguladı.  

Yeni sezona 3-1’lik Akınspor mağlubiyetiyle açan İhsaniyespor, geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Perşembe Belediyespor’u 2-1 yenerek galibiyetle taştı. Perşembe galibiyetiyle moral bulan İhsaniyespor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Gelikspormaçına gözünü dikti. İhsaniyespor’un genç  KulüpBaşkanı Mehmet Akardaş, deplasmanda oynayacaklarını Gelikspor maçını ve takım gidişatı ile ilgili bilgiler verdi. 

‘’Kazanmak için elimizden geleni yapacağız’’

İhsaniyespor Kulüp Başkanı Mehmet Akardaşİlk haftaki Akın yenilgisinden sonra güzel sirkelenip Perşembe maçını almayı bildik. Genç bir kadroya sahibim. Birbirleriyle ilk defa maç yapıyorlar gün geçtikçe daha iyi olacağımıza inanıyorum. Bu hafta zorlu bir Gelik deplasmanımız var. Maçın Cumartesi olmasından kaynaklı eksik topçularım çok hatta bir çoğu yok denilebiliriz. Yine kazanmak için elimizden geleni yapacağız’’dedi. 

‘’Maçların Cumartesi oynanmasından dolayı sıkıntı yaşıyoruz’’

Maçların Cumartesi günü oynanmasından dolayı sıkıntı yaşadığını ifade eden Akardaş, ‘’ Çoğu zaman cumartesi maçlarında sıkıntı yaşıyorum. Çünkü bizim topçularımız parayla değil gönülle oynayan topçular işlerinden arta kalan zamanlarında geliyorlar. Bir çoğu da cumartesi çalıştığından dolayı büyük sıkıntı içerisindeyim. hatta takımı sahaya çıkarta bilir miyim bilemiyorum’’diye konuştu. 

‘’Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak’’

İhsaniyespor Kulüp Başkanı Mehmet Akardaş, ‘’Tabi bu ligde kalıcı olmak rakiplerinle mücadele etmek zor. Karşındaki rakiplerin hepsi belediye kulübü maddi açıdan destekleri var futbolcularının yaklaşık %90 ı parayla bu işi yapan topçular, günde çift idmanla bu işi yürütüyorlar sezon öncesi kamplar yaptılar. Ama bizde elimizden gelen mücadeleyi yapıp bu ligde kalıcı olacağız. Takımıma güvencim tam başaracaklarına inanıyorum. Biz bir mahalle takımıyız. Amacımız yönetim kurulumuzla birlikte gençlerimizi kötü alışkanlıktan uzak tutarak spor’a yönlendirmek. Son olarak her zaman yanımda olan yönetim kuruluma,  Bize desteğini hiç esirgemeyen İl genel meclisi başkanımız Nejdet KARAVELİ’ye  veİş adamı Murat CANDAŞ’a  teşekkürü bir borç biliyorum’’dedi. 

Emre Can BAYRAM