Play-Off finalindeki takımlar Cumartesi günü oynanacak rövanş maçlarında Süper Lig biletini cebine koymayı hedefliyor

Süper Lig’e son adım

 Süper Amatör Lige çıkacak 2 takım 11 Mart günü belli olacak. Çift maç üzerinden oynanan final maçlarının Rövanşları  Fener ve Gelik Sahalarında oynanacak.

 **************

Süper Amatör Lige çıkacak 3 takımdan ikisi  bu Cumartesi belli oluyor. 1’inci Amatör Play-Off final rövanş maçları 11 Mart Cumartesi günü oynanacak. Rövanş maçlarında avantajlı skorla sahadan ayrılan 2 takım adını Süper Amatör Lige yazdıracak. Finali kaybedenler için şans devam edecek. Mağlup olan takımlar Süper Amatör Lige çıkacak 3’üncü ve son takımın belli olacağı ekstra maçta karşılaşacak.

Play-Off Final İlk maçta deplasmanda  kaybeden Capeti Merkez Atölyesispor, 2-1’in rövanşında Çaydeğirmeni Belediyespor’u konuk edecek. Bu mücadele 11 Mart Cumartesi günü Fener Sahası’nda saat 15.00’da başlayacak. Bir diğer final maçında ise Gelikspor ile Polisgücüspor kozlarını paylaşacak. İlk maçta iki yenilgisiz takımın kapışmasında Polisgücüspor rakibini 2-1 mağlup etmişti. 2-1’in rövanşı 11 Mart Cumartesi günü Gelik Sahası’nda saat 13.00’da  oynanacak.

Play-Off final rövanşının programı şöyle;

15.00-Fener Sahası: Capeti Merkez Atölyesi-Çaydeğirmeni

13.00-Gelik Sahası: Gelikspor-Polisgücüspor