Süper Amatör Ligin 4’üncü haftası sürpriz sonuçlarla tamamlandı

 SÜRPRİZ HAFTASI

 Süper Amatör Lig’de Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarda sürpriz sonuçlar çıktı. Lider Devrek Belediyespor’un ilk puan kaybı yaşadığı haftada, takipçisi Gökçebey haftayı yenilgiyle kapattı. Yaşanan bu sürpriz sonuçların ardından yarış farklı bir boyut kazandı.

************

 Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de 4’üncü hafta maçları tamamlandı. Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla tamamlanan 4’üncü hafta sürpriz sonuçlara sahne oldu.  Lider Devrek Belediyespor’un puan kaybetmesiyle, alttaki takımlar zirveye bir adım daha yaklaştı.

DEVREK TÖKEZLEDİ

İlk 3 haftada fire vermeyen Devrek Belediyespor, Kepez deplasmanına berabere kalarak 2 önemli puan kaybetti. Haftayı beraberlikle kapatarak ilk kaybını yaşayan kırmızı-beyazlı takım yine de 10 puanla zirvedeki yerini korudu. Ancak alttaki takımlar bu duruma iştah kabartı.

ALAPLI PUAN FARKINI KAPATTI

Devrek’in puan kaybetmesi diğer takımların işine geldiği gibi en çok Alaplı Belediyespor’a yaradı. Alaplı Belediyespor, sahasında yenilgisiz Gökçebeyspor’u yenmesi Devrek ile puan farkının bire inmesine neden oldu. Haftayı 9 puanla kapatan Alaplı Belediyespor, 2’nci sıraya yükseldi.

GÖKÇEBEY İRTİFA KAYBETTİ

Sürpriz bir şekilde Alaplı Belediyespor’a yenilerek ilk yenilgisini alan Gökçebeyspor, ne olduğunu anlamadan puan cetvelinde 3 basamak birden düştü. Haftayı puansız kapatan Gökçebeyspor, averajla  7 puanla 5’inci sıraya geriledi.

ÇAYCUMA TAKILDI, İHSANİYE PUANLA TAIŞTI

Geçen hafta Zonguldak Belediyespor galibiyetiyle üst sıralara tırmanışa geçen Çaycumaspor, İhsaniyespor deplasmanında bir puana razı oldu. Çıkışını sürdürmek için gittiği deplasmanda bir puan kazanan Çaycuma, 5 puanda kaldı. İlk 3 haftada sıfır çelen Kozlu takımı İhsaniyespor,  2-2’lik sonuçla ilk puanını aldı.

BAYAT ‘BEN DE VARIM’DEDİ

Ereğli takımı Bayatspor, Akınspor galibiyetiyle zirveye yelken açtı. Devrek’in puan kaybıyla zirve ile puan farkını üçe indiren Ereğli temsilcisi, yarışta ‘bende varım” dedi. Bayatspor, 4’üncü haftada puanını 7 yaparak 3’üncü sıraya yükseldi.

Eren ARSLANYILMAZ

TOPLU SONUÇLAR

Bayatspor-Ereğli Akınspor: 3-2

Kepez Çaylıoğluspor-Devrek Belediyespor: 1-1

Alaplı Belediyespor-Gökçebeyspor: 2-1

Zonguldak Belediyespor-Kilimli Belediyespor: 1-1

İhsaniyespor-Çaycumaspor:2-2

Ontemmuzspor-ÇATES Işıkspor: 1-1

GELECEK HAFTA

Devrek Belediyespor-ÇATES Işıkspor

Ereğli Akınspor-Kepez çaylıoğluspor

Çaycumaspor-Bayatspor

Kilimli Belediyespor-İhsaniyespor

Gökçebeyspor-Zonguldak Belediyespor

Alaplı Belediyespor-Ontemmuzspor