Kağıt üzerinde favori olan takımlar 5’inci haftayı galibiyetle kapattı

 

SÜRPRİZ YOK

 

Geçtiğimiz hafta sürpriz sonuçlara sahne olan ligin 5’inci haftasında favoriler kazandı. Lider Devrek Belediyespor ile birlikte Play-Off hattındaki ilk 5 takım haftayı galibiyetle kapattı. Bu hafta geride kalan haftalara göre 19 golle en fazla gol atılan hafta oldu.

 

***********

Dedeman Süper Amatör Ligin 5’inci hafta maçları, Pazar günü çeşitli sahalarda oynanan maçlarla tamamlandı. 6 karşılaşmadan 5’ni ev sahibi takım, kazanırken sadece bir karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Bu hafta  sürpriz bir sonuç yaşanmadı. Kağıt üzerinde favori olan takımlar haftayı galibiyetle tamamladı.

Lider Devrek Belediyespor, ÇATES Işıkspor engelini 6 golle geçerek zirvedeki yerini korudu. 13 puanla lider olan Devrek Belediyespor’u 12 puanla Alaplı Belediyespor, 10’ar puanla Kilimli Belediyespor ile Gökçebeyspor takip ediyor. Çaycumaspor ise Bayatspor galibiyetiyle  puanını 8 yaptı ve Play-Off potasına girdi.

GOL YAĞMURU

Ligin 5’inci haftası 19 gole sahne oldu. Bol gollü geçen bu hafta geride kalan haftalara göre  filelerin en çok havalandığı hafta oldu.12 takımdan sadece 2 takım gol sevinci yaşayamadı. Bu hafta en farklı galibiyete Devrek Belediyespor uzandı. Devrek rakibi ÇATES’i  6-0 mağlup etti.  En fazla gol atılan maç Alaplı-Ontemmuzspor maçı oldu. Bu maçta izleyenler tam 7 gol izledi. Alaplı Belediyespor son dakika golüyle Ontemmuzspor’u 4-3 mağlup etti.

Eren ARSLANYILMAZ

 

TOPLU SONUÇLAR

Alaplı Belediyespor-Ontemmuzspor:  4-3

Devrek Belediyespor-ÇATES Işıkspor: 6-0

Çaycumaspor-Bayatspor: 2-0

Kilimli Belediyespor-İhsaniyespor: 1-0

Gökçebeyspor-Zonguldak Belediyespor: 1-0

Akınspor-Kepez Çaylıoğluspor: 1-1

GELECEK HAFTA

Bayatspor-Kilimli Belediyespor

Kepez Çaylıoğlu-Çaycumaspor

ÇATES Işıkspor-Akınspor

Zonguldak Belediye-Alaplı Belediye

İhsaniyespor-Gökçebeyspor

Ontemmuzspor-Devrek Belediyespor