Alaplı Belediyespor ile Ereğli Akınspor arasındaki kapışmada gol sesi çıkmadı

 

SUSKUNLAR

Sezona galibiyetle başlayan  Alaplı Belediyespor ile Ereğli Akınspor 2’nci haftada kozlarını paylaştı. Beyçayır Sahası’nda oynanan 90 dakika başladığı gibi golsüz sona erdi. Birer puanı hanesine yazdıran Alaplı ile Akınspor 4’er puanla sıralandı.

**************

Süper Amatör Lig’de 2’ci haftanın açılış maçı Beyçayırı Sahası’nda Alaplı Belediyespor ile Ereğli Akınspor arasında oynandı. Sezonu 3’er puanla açan iki takımın çarpışmasında ne Alaplı, ne Akınspor kazanabildi. Alaplı’nın net pozisyonları değerlendiremediği 90 dakika,  0-0 eşitlikle sona erdi.

İlk hafta Kilimli Belediyespor’u yenerek rakiplerine ‘zirve yarışında’ bende varım mesajı veren Alaplı Belediyespor, Çaycuma deplasmanında kazanarak dikkat çeken Ereğli Akınspor ile kozlarını paylaştı. Beyçayır Sahası’nda oynanan mücadeleyi kazanmak isteyerek zirve yarışını sürdürmek isteyen iki takımın mücadelesi zevki ve heyecanlı geçse de,  gol sesi bir türlü çıkmadı. rakibine göre daha çok pozisyona giren Alaplı Belediyespor, üstün oynadığı mücadelede galibiyet golünü bulamadı.  Her iki takım antrenörümün oyuna yaptığı hamlelerde sonuç vermeyince mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi.

BİRER PUANA RAZI OLDULAR

Sezonu galibiyetle açan Alaplı Belediyespor ile Ereğli Akınspor, Cumartesi günü oynanan karşılaşmada birer puanı hanesine yazdırdı. Durum böyle olunca, taraflar haftayı 4 puanla kapattı.

 

 SAHA: Beyçayır

HAKEMLER: Uğur Karabulut**, İbrahim Kandemir**, Davutcan Çubukcu**

AKINSPOR:  Murat**, Hakan**, İsmail**, Ahmet**, Kaan**, Savaş**, Görkem**(Dk.67 Mükremin**), Muhammet**(Dk.55 Nurullah*), Fırat**, Şaban**, Bilgin**

ALAPLI BELEDİYESPOR: Hamit**, Uğur**, Fatih**, Musa**, Cemre**, Enes**(Dk.82 Sezai), Tayfun**(Dk.80 İsmail*), Emre**, Okan**(Dk.65 Recep**), Feyzan**, Emrah**

 

 

***İlk haftanın galipleri, ikinci haftayı bir puanla kapatmak zorunda kaldı

 

Alaplı, birçok net pozisyondan yararlanamadı