Taekwondocu Şüheda Arslantürk, milli takıma alındı

TAEKWONDO’DA MİLLİ GURUR

 17 yaşındaki Şüheda Arslantürk, Uluslar arası İsmet Iraz  Boğaziçi Teakwondo turnuvasına katılacak milli takım kafilesine alındı. İlk kez ay-yıldızlı formayı giyecek Şüheda Arslantürk Antrenörü Sevcan Çiçek ile birlikte Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’ı ziyaret etti.

**************

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından İstanbul’da 18-20 Kasım tarihleri arasında Uluslar arası İsmet Iraz Boğaziçi Teakwondo turnuvası düzenlenecek. Geçtiğimiz ayalarda Türkiye Şampiyonası’nda performansıyla dikkat çeken ve takibe alınan Zonguldaklı sporcu Şüheda Arslantürk, milli takım adına organizasyonda mücadele edecek. Gençler kategorisinde 44 kg tatamiye çıkacak Şüheda Arslantürk, antrenörü Sevcan Çiçek ile birlikte Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’ı ziyaret etti. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, milli sporcu Şüheda Arslantürk’e başarılar dileyerek hediyeler takdim etti.

“ZONGULDAK’TA MADALYA İLE BAKTIĞIMIZ BİR BRANŞ”

Taekwondoyu ve Şüheda Arslantürk’ü yakından takip ettiklerini söyleyen Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, “Geçen ay yapılan Türkiye Şampiyonasında ilk sekize girerek büyük bir başarı gösterdi. Dolayısıyla bunun mutluluğu ve sevinci içerisindeyiz. Taekwondo branşı da bizim ileride umutla baktığımız Zonguldak’ta madalya ile baktığımız bir branş. Her şeyden önce ay yıldızlı forma altında hem ilimizi hem ülkemizi kendilerine faydalı olabilecek noktada güzel hizmetler bekliyoruz. Değerli hocamızı ve sporcumuzu tebrik ederek başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“İLİMİZİ VE ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİNDEN ŞÜPHEM YOK”

“Şüheda Arslantürk’ün ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphem yok” diyen antrenör Sevcan Çiçek, “Sporcuma turnuvada başarılar diliyorum. İnşallah  bu bir başlangıç olur. ileri de Avrupa ve Dünya Şampiyonasında mücadele eder.Desteklerinden dolayı Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.  Emre Can BAYRAM