Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, taraftarın ve camianın bu galibiyeti ihtiyacı olduğunu söyleyerek,  galibiyetlerin devamının geleceğini vurguladı. Teknik direktör Şenol Demir, kadroya dahil olacak oyuncularla birlikte ligin 4’üncü ve 5’inci haftasından sonra takımın daha iyi olacağını söyledi.

“Yöneticilerimizin ve taraftarımızın böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı”

Teknik direktör Şenol Demir, alınan galibiyetle birlikte oyuncuların özgüveninin geldiğini söyleyerek, “Sezonun ilk maçları hep zor olur. 1 sene sonra ilk defa kendi sahamızda oynuyoruz. Onun stresi de vardı. İlk yarı sahaya bu yansıdı. İlk yarı oyunu oturtamadık. İlk yarı iyi oynadığımızı söylenemez. İkinci yarı duran topla bulduğumuz golle beraber daha da goller gelebilirdi. Önemli olan 3 puanı alarak çocuklarında öz güveni gelmesiydi. Hem yöneticilerimizin hem de taraftarımızın da böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı. İnşallah devamı gelecektir. Biraz da sabırlı olmak lazım.”

“Savunmacılar ve kaleci Sinan iyi iş çıkarttı”

Savunmacıların ve kaleci Sinan’ın iyi iş çıkarttığını ifade eden teknik patron Şenol Demir, “Aramıza katılacak oyuncularımız var. Onlarında katılımlarıyla ligin 4’üncü ve 5’inci haftadan sonra takım çok daha iyi olacaktır. Bunu böyle görmek lazım. Tabi ki bizim içinde bugün zordu. Önemli olan galibiyet ve 3 puandı. İkinci yarı iyi oyunla galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Tabi ki sonlar da pozisyonlarda verdik ama o kadar da olur. Orada Sinan’ı ve savunmacıları tebrik ediyorum iyi mücadele ettiler. İnşallah devamı gelir” dedi.

“Kadroya dahil olacak oyuncularla birlikte daha alternatif bir kadro olacak”

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, kadroya dahil olacak oyuncularla birlikte daha alternatif bir kadronun olacağını söyleyerek, “Cem hazırlanıyor. Reşo’nun da hafif sakatlığı var. 2 oyuncunun katıldığı zaman biraz daha iyi şeyler ortaya çıkacaktır. Ligde ki kozumuz da artacaktır. Daha alternatif bir kadro ortaya çıkacaktır. Sezon başları takımlar tam hazır olmadığı için biraz zor geçiyor. Galibiyet önemliydi. Herkesin kendine olan güveni de galibiyetle gelir. Özellikle geçtiğimiz hafta 4-0 kaybettiğimiz maçtan sonra çocuklarımızın kazanması onlar açısından moral oldu. Allah devamını getirir inşallah ”şeklinde konuştu.

Emre CAN BAYRAM