TAKIM RUHUNU SAHAYA YANSITARAK BERABERLİĞİ YAKALADIK

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Bandırmaspor maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, iyi hazırlanmalarına rağmen hatalar nedeniyle 2-0 geriye düştüklerini söyleyerek, takım ruhunu sahaya yansıtarak beraberliğini yakaladıklarını vurguladı. 

‘’2-0’da 2-2’ye maçı getirmekte iyi’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 2-0 geri düşmelerine rağmen müthiş bir geri dönüş yakaladıklarını söyleyerek, ‘’ Takımımız Bandırmaspormaçına iyi bir şekilde hazırlanmıştı. Yalnız işte ne kadar iyi oynasak da rakip gol atıyor ve 1-0 yenik duruma düşüyorsun. İkinci yarı da daha iyi toparlanma adına hareket ederken yapılan bir top kaybı gol yiyorsun. Sonra da toparlanma adına çok büyük işlerimiz var. Kaçan gollerimiz var. Galibiyet alabilirdik ama 2-0’dan maçı 2-2 döndürmekte iyi’’dedi. 

‘’Herkesin takıma sahip çıkması gerek’’

Herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini ifade eden Caner, ‘’Takım ruhu olması saha içine yansıması çok sevindirici. Çocuklarımız Zonguldak için ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Herkes elini taşın altına koyacak Zonguldak Kömürspor’a destek verecek. Başka Zonguldak Kömürspor yok. Hep beraber daha üst liglere çıkacağız’’şeklinde konuştu. 

‘’Bütün taraftarlarımızı Şanlıurfa maçına bekliyorum’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Şanlıurfa maçına herkesi davet ettiğini, söyleyerek, ‘’Bu Cumartesi Şanlıurfa maçı var. Bu şekilde iyi oynamışken herkesi mazeretsiz sahaya davet ediyorum. Bütün Zonguldak taraftarlarımızı ve ilçelerde ki taraftarlarımızı bekliyorum’’diye konuştu.

Emre Can BAYRAM