TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ikinci etap kamp çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor. Kırmızı Lacivertli oyuncular sezon başında verilen sözlerin tutulması ve alacakların veririlmemesi üzerine açıklama yaptı. Zonguldak Kömürsporlu oyuncuları kamp bitimine kadar alacaklarının verilmemesi takdirinde saha çıkamayacaklarını ve yasal süreci kullanarak Türkiye Futbol Federasyonuna başvuracaklarını açıkladılar.
Zonguldak Kömürsporlu oyuncuların işte o açıklaması;
"Sezon başından itibaren takım olabilmek adına armamızı ve formamızı değerli kılmak için tesisi, antrenman sahası, maç sahası, ve maddi imkansızlıkları bir kenara bırakarak tüm futbolcular olarak büyük bir çaba gösterdik. 
An itibari ile göstermiş olduğumuz çabanın şehrin yöneticileri iş adamların ve ileri gelenlerin tarafından bir destek görmediğini üzülerek söylemek durumundayız. 
Kamp bitimine kadar gerekli adımların atılmaması ekonomik anlamda verilen sözlerin yerine getirilmemesi durumunda hiç istemesek de yasal haklarımızı kullanarak takımdan  ayrılmak zorunda kalacağımızı ve şehre  dönmeyeceğimizi tüm spor kamuoyuna ile paylaşmak isteriz''
Emre Can Bayram