Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor’un yeni yönetim kurulu kulübe destek amaçlı ziyaretlerine devam ediyor.   
Zonguldakspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı makamında ziyaret etti.
Başkan M Salih Demir yeni yönetim olarak kulübün yaşaması ve ayakta kalıp, yeni hedefler belirleyebilmesi için Zonguldak’ın Zonguldakspor etrafında birleşmesi gerektiğini belirterek projeler hakkında Başkan  Alan’a bilgi verdi. 
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selin Alan ise  Zonguldakspor bizim göz bebeğimiz  Belediye olarak ve şahsım olarak maddi-manevi her konuda Zonguldakspor’un yanında olduğunu dile getirdi.  
Ayrıca Zonguldakspor yönetimi yeni sezon öncesinde takımın deplasman ve içeride gideceği maçlar için  Zonguldakspor logolu bir otobüs ricasında bulundu. Başkan Alan ise yönetimin bu ricasını Belediye meclis gündeminde dile getireceğini dile getirdi.
Bir aksilik olmazsa, Zonguldakspor’un yıllar sonra takım otobüsü olacak.  
Olumlu geçen ziyaretinden ardından Zonguldakspor yönetimi Başkan Alan’a teşekkür ederken, Başkan Alan ise  M. Salih Demir ve yönetimine yeni görevlerinde başarı temennisinde bulundu.